/media/2991/header_madslanger.jpg

Mads Langer

Ingen fortjener det mere end ham, han har hele pakken. Han kan synge, han kan spille, han kan komponere, han kan performe. Han er en stjerne… (Sanne Salomonsen om Mads Langer)

Er der noget, der spiller godt sammen, så er det bøgeskoven, publikum og en Mads Langer i topform og med sit faste band i ryggen. Her i år giver han hele to koncerter på Smukfest – en af de solo-koncerter han mestrer bedre end de fleste og så denne band-koncert, hvor skoven med garanti vil blive fyldt med ”musik, der går lige i hjertet. Som får nakken til at nikke, tårerne frem i øjenkrogen, og som giver dig lyst til enten at blive forelsket eller kigge mildt på den, du engang var lidt mere forelsket i”, som Politiken engang har beskrevet lyden af Mads Langer.

Siden efteråret 2012, hvor hans deltagelse i ”Toppen Af Poppen” overbeviste rigtig mange danskere om hans enorme talent, har Mads Langer nærmest kun kunnet gøre det rigtige. Det seneste Mads Langer album er ”Reckless Twin” fra 2016. En ny kæmpesucces for sangeren, sangskriveren og musikeren Mads Langer, der strøg direkte ind som #1 på salgslisten og lagde nye hits som ”Tunnel Vision” og ”3AM” til det efterhånden bugnende repertoire. ”3AM.” er blevet Mads Langers største hit so far med mere end 17 mio. streams på Spotify.

Den yngre Mads Langer debuterede i 2002 med ”Attention Please”, der blandt andet rummede singlehittet ”Breaking News”. Dernæst kom ”Mads Langer” (2009) og ”Behold” (2011). Sidstnævnte rummede blandt andet ”You're Not Alone”, der vel nærmest var indspillet som en udfordring på opfordring fra P3. Og man må sige, at udfordringen lykkedes, da Mads Langers udgave af det gamle Olive-nummer ikke bare endte med at blive det mest spillede på P3/P4 i hele 2010, men også storhittede i for eksempel Italien.

I marts 2013 udkom hans fjerde studiealbum, ”In These Waters”, der gik direkte ind på førstepladsen af den danske salgsliste (samtidig med at bonus-udgaven af det foregående album ”Behold” stadig lå Top 10 på listen). Samtlige koncerter på hans forårsturne var udsolgt, og med førstesinglen ”Elephant” sikrede Mads Langer sig årets første radiohit fulgt af ”Heartquake” og ”No Gravity”. Det blev til op mod 200 koncerter i løbet af 2013 – og turnefinalen var ikke mindre end 10 udsolgte koncerter i Store Vega! Oveni det hele var der så også en mindre prisregn, blandt andet bestående af TV2s publikumspris ved DMA 2013, en Zulu Award som Årets Danske Kunstner og hele fire Gaffa-priser herunder ”Årets Danske Album”. Sideløbende med vanligt højt aktivitetsniveau på landevejen og i studiet slog Mads Langer sig i 2014 sammen med sin musikalske storebror Tim Christensen. De to spillede sammen på årets Grøn Koncert-turne og udgav EP’en ”Side Effects”, der bl.a. rummede singlehittet ”Bringing Back Tomorrow”.

Se kontaktoplysninger

Vi bruger cookies på smukfest.dk til trafikmåling og optimering af sitet – er det fino-bambino med dig?