/media/2963/header_magtenskorridorer.jpg

Magtens Korridorer

…nøglerne til en vederkvægende musikalsk og menneskelig oplevelse er tit nemme at finde. De ligger ofte ved indgangen til en Magtens Korridorer koncert.

Ordene stammer fra Steffen Jungersens anmeldelse af Magtens Korridorer ovenpå deres to koncerter i Vega i december sidste år. Og det var åbenbart så gode koncerter, at de efterfølgende blev kåret til årets bedste overhovedet i Store Vega. Et vederkvægende rygte siger i øvrigt, at selvsamme Magtens Korridorer længe har arbejdet på nye sange – og at et nyt album ser dagens lys i løbet af 2017.

Magtens Korridorer har siden midt-90’erne skabt en perlerække af dansksprogede nyklassikere inden for rocken, med højdepunkter som ”Lorteparforhold”, ”Pandora”, ”Picnic på Kastellet”, ”Kom og mærk”, ”Engle” og ”Milan Allé”. I 2014 år udkom deres sjette album ”Før alting bliver nat” – ifølge Politikens anmeldelse fyldt med både ”inderlighed og knytnæver” og bandets ”hidtil bedste album”, ifølge allerede nævnte Steffen Jungersen. Magtens Korridorer er nok det ”ældste” band i Danmark, der har modtaget en Danish Music Awards som ”Årets Nye Danske Navn”. Det skete i 2006, hvor Magtens Korridorer havde eksisteret i omkring 10 år, og otte år før havde udgivet debutalbummet “Bagsiden Af Medaljen”. Magtens Korridorer er selvfølgelig: Johan Olsen (vokal), Niklas Schneidermann (guitar, kor), Rasmus Kern (guitar, keyboards, vokal), Terkel Møhl (bas) og Anders Ramhede (trommer).

Se kontaktoplysninger

Vi bruger cookies på smukfest.dk til trafikmåling og optimering af sitet – er det fino-bambino med dig?