/media/2907/header_martinjensen.jpg

Martin Jensen

Jeg tænder selv på den catchy sang med en melodi, jeg ikke kan få ud af hovedet. Og det er den musik, jeg selv stræber efter at lave (Martin Jensen).

Som den første dansker i syv år kom Martin Jensen i november 2016 på DJ Magazines indflydelsesrige liste over verdens 100 bedste DJs. En af mange triumfer for den 25-årige dansker der de sidste to år virkelig har fået fart på karrieren. Hans seneste single ”Solo Dance” gik ind på listen over de 30 mest streamede numre på Spotify – en bedrift kun tre danske artister har klaret i hele Spotifys levetid (Mø og Lukas Graham er de to andre!) Sangen hører også til de sjældne danske bidrag til den engelske Top 10.


Martin Jensen har so far udgivet seks singler – til gengæld pæne hits alle sammen med sammenlagt over 300 millioner streams på Spotify. Det har sikret ham platin og guld på streaminglister i ind- og udland – og har sikret ham store oplevelser som at spille for 100.000 mennesker på Rådhuspladsen i Oslo, spille på den heftige club Amnesia på Ibiza og på festivaler i Europa. Så langt væk som i Mexico og Brasilien har de lagt mærke til Martin Jensen – og med hans placering på DJ Mags Top 100, er der også kommet store internationale jobs i hans 2017-kalender. Martin Jensen er særdeles skarp på de sociale medier og har 2,4 mio. følgere på Facebook, 78.000 på Instagram og 42.000 på streamingtjenesten Soundcloud. Det er også en del af historien om hans succes – hvor en anden brik er hans brug af små samples, som eks. et ”Si” fra fodboldesset Ronaldo, der er et centralt virkemiddel på debutsinglen, der netop hedder ”Si”.

Se kontaktoplysninger

Vi bruger cookies på smukfest.dk til trafikmåling og optimering af sitet – er det fino-bambino med dig?