/media/3372/mountego.jpg

Mount Ego

...storladen og dragende musikalsk rockretorik!

Mount Ego er rockmusik af frigjorte rastløse følelser i et univers af svævende guitarer, pulserende trommer og historier om tragedier og kærlighed. Mount Ego er udvejen, der omfavner følelser og vanvid i en forskruet verden.

Bandet mødte hinanden i vinteren 2014. Et år senere udgav de fire singler og Gaffa kvitterede med 5 af 6 stjerner og skrev bl.a.: ”Københavnsk kvartet, der spiller en genkendelig rock, der med stærke traditioner glider rent ind, men alligevel har en del personlighed at byde på.

“Ingen tvivl om, at de kan deres U2 og Arcade Fire, men det er uden henholdsvis pisset og det overdramatiske. [...] Ikke mindst på grund af stemmen, der med nuancer og følsomhed alligevel kan stå midt i mixet og dominere sangene. En stemme, man føler kan synge næsten hvad som helst, og som passer rigtig godt ind i det her spændingsfelt mellem traditioner og menneske.”

Siden har de spillet et hav af velbesøgte koncerter heriblandt Samsø Festival og Vig Festival. Nu arbejdes der intenst i øvelokalet for at levere på Live Camp.

Live Camp mentor: RoyalUnibrew / Tak Rock

Se kontaktoplysninger

Vi bruger cookies på smukfest.dk til trafikmåling og optimering af sitet – er det fino-bambino med dig?