/media/3400/header_udsigten.jpg

Next stop Mars

Organisationen Mars One arbejder på at sende mennesker til Mars allerede i år 2023 – uden en returbillet. Bliver det virkelighed? Ja siger nogle, komplet umuligt siger andre.

Menneskets lyst til at indtage nyt terræn og bosætte sig i ukendte landområder for at få et bedre liv, er ikke af nyere dato. Mennesket har altid vandret, og de store vandringer har formet vores historie og defineret, hvordan vores samfund ser ud i dag. Folkevandringer og flygtningestrømme hører tæt sammen med store vendepunkter i historien. Spørgsmålet er, hvordan vores fremtid vil se ud, når der nu ikke er flere steder at vandre hen på kloden, og Mars måske bliver det næste stop. Mød Danmarks svar på Indian Jones, museumsinspektør og (rum)arkæolog Jeanette Varberg i en passioneret samtale med komiker Brian Mørk om fremtiden set med fortidens øjne. 

LINE-UP: Jeanette Varberg, forfatter, arkæolog og museumsinspektør. Brian Mørk, standupkomiker og manuskriptforfatter. Arrangør: Folkeuniversitetet i Aarhus, Emdrup og Herning

Se kontaktoplysninger

Vi bruger cookies på smukfest.dk til trafikmåling og optimering af sitet – er det fino-bambino med dig?