/media/3134/header_noah.jpg

Noah

Som del af sidste års Toppen af Poppen-hold fik Noah – i dag synonym med  sangeren og sangskriveren Troels Gustavsen - i den grad præsenteret sin store musikalitet og unikke stemme for danskerne.

Og da han i november udgav albummet ”1988”, var det også med umiddelbar succes og topplacering på hitlisten, hvor albummet siden udgivelsen har været blandt de 10 mest solgte. Albummet rummede de store singler Noah/Gustavsen havde hittet med i årets løb: ”På vej hjem”; ”Før vi falder”, ”Vi brænder” og ikke mindst ”Kære mor” – og var, ifølge anmeldelsen i Poplish, fyldt med ”musik som både fanger og fortæller”.

Noah brød igennem i 2012 med singlen ”Alt er forbi”. Dengang som en duo, hvor sangeren og sangskriveren Troels Gustavsen var i selskab med sangeren Lasse Dyrholm.  De to havde startet deres samarbejde tilbage i 2008, efter at Gustavsen året før havde udgivet solo-albummet ”Soon”. Debutalbummet ”Noah” var en umiddelbar succes ved udgivelsen i 2013 – og udover ”Alt er forbi” fandt man også duoens to andre store singler inkluderet ”Over byen” og ”Det´r okay”. Ifølge Poplish anmeldelse fra dengang var debutalbummet: ”…generelt set bare et utrolig godt udspil fra to unge herrer, som endnu ikke har ramt toppen”.

Se kontaktoplysninger

Vi bruger cookies på smukfest.dk til trafikmåling og optimering af sitet – er det fino-bambino med dig?