/media/2916/header_queenmachine.jpg

Queen Machine

Der er ingen, der formår at løfte arven fra Freddie Mercury, men det forsøg, som Queen Machine gør, er helt fantastisk (Bibzoom.dk)

Det er mere end 25 år siden, de originale Queen mistede deres på alle måder unikke forsanger Freddie Mercury (der døde i 1991). Og det siger lidt om sangenes og bandets langtidsholdbarhed, at man også her i 2017 kan give koncerter landet over som coverband med kun Queen-sange på repertoiret. 

Queen Machine gør deres for at holde musikken og sangene fra et af verdens allerstørste bands i live og har gjort det ved et trecifret antal koncerter. Det er altså et band med masser af liveerfaring - og med det, de selv kalder: ”den mest velsmurte gennemgang af Queens fantastiske bagkatalog af sange, præsenteret som var man på selveste Wembley”. 

Queen Machine tør prøve kræfter med både de store armbevægelselser og den højloftede musik fra originalerne. Check selv, om de holder, hvad de lover – sangene kender du helt sikkert og Queen Machine giver dig hele udtrækket: Fra storladne megahits som ”We Will Rock You” og ”I Want To Break Free” - over de følelsesladede ballader som ”Somebody To Love” og til dem, der bare skal være der, som ”Bohemian Rhapsody” og ”We Are The Champions”.

Se kontaktoplysninger

Vi bruger cookies på smukfest.dk til trafikmåling og optimering af sitet – er det fino-bambino med dig?