/media/2992/header_rasmusseebach.jpg

Rasmus Seebach

Med et bragende velspillende og -swingende band i ryggen, LEVERER Seebach simpelthen (BT, Steffen Jungersen)

”Verden ka vente”, kaldte Rasmus Seebach i 2015 sit fjerde soloalbum. Det var endnu et stærkt udspil fra de seneste års mest populære danske popsnedker – og båret af nye træffere som ”Uanset” og ”Lille store verden”, har det efterhånden solgt 6 gange platin og dermed cementeret den enorme succes, der har været Ramus Seebach til del de sidste otte år.

Med solodebuten ”Rasmus Seebach” (2009) lavede Rasmus Seebach ikke bare nyere poptids mest solgte danske album (220.000 solgte and counting…) – han tangerede også Kim Larsens mangeårige rekord, da albummet i efteråret 2010 rundede 24 uger på førstepladsen af hitlisten! Singler som ”Engel”, ”Den jeg er” og ”Glad igen” blev flittigt roteret fra de danske radiostationer, og det blev blandt andet til P3 Guld og hele tre Zulu Awards. 

At det hverken var tilfældigt eller en enlig svale var tydeligt at se, da Rasmus Seebach i oktober 2011 sendte sit andet soloalbum ”Mer' end kærlighed" på gaden. Albummet solgte mere end 40.000 eksemplarer på bare en uge og har hen af vejen nået samme kommercielle højder som debuten. Singler som ”Mine øjne” og ”Millionær” blev nye favoritter på både radiostationer og blandt publikum, og live var magien intakt med udsolgte huse og storsyngende publikummer overalt. Og så da lige fire Danish Music Awards på toppen!

”Seebachs tredje album er perfekt: Alle sange hitter.” Sådan lød overskriften i BTs seks-stjernede anmeldelse af ”Ingen kan love dig i morgen”, der kom på gaden i slutningen af 2013. Med det begik Rasmus Seebach et af de sjældne hit-hat-tricks – og kunne igen debutere på førstepladsen af hitlisten med et salg på omkring ufattelige 60.000 eksemplarer. Altså bare på den første uge… Nye singler som ”Olivia” (Zulu Awardiseret som Årets Danske Hit), ”Øde ø”, ”Sandstorm” og titelnummeret var herfra nye kandidater til sætlisten.

Hemmeligheden: ”Pop uden pis”, som de engang skrev i Gaffa i en Seebach-koncertanmeldelse. 

Se kontaktoplysninger

Vi bruger cookies på smukfest.dk til trafikmåling og optimering af sitet – er det fino-bambino med dig?