/media/2910/header_sannesalomonsen.jpg

Sanne Salomonsen

"I aften spiller vi rock og vi spiller højt!" Se, DET var allerede fra begyndelsen en programerklæring, som denne anmelder forstår og sætter pris på - og når løftet bliver indfriet, så kan det ikke blive meget bedre (Gaffa, liveanmeldelse 2016).

”Kød og blod”, ”Ud af mørket”, ”Kærligheden kalder”, ”Hvis du forstod”, Taxa”, ”Overgir mig langsomt”, ”Where Blue Begins”, ”Den lille løgn”, ”Det er ikke det du siger” og ”Den jeg elsker”.

Bare ti af de allerstørste hits fra Sanne Salomonsen. Stadigvæk den allerbedste Sanne vi har – og her i 2017 faktisk med 50 års jubilæum på scenen, hvor hun som ganske ung stod første gang tilbage i 1967. Kun meget få danske kunstnere har været aktive så længe – og endnu færre har været det med den staying power og det intense udtryk der også er Sannes her i 2017. Det er undervejs blevet til afstikkere til stort set alle genrer – og Sanne Salomonsen har sunget både rock, jazz, fusion, big band, musical, cabaret, pop, funk og hvad det ellers hedder alt sammen. Og har undervejs både været solist, gæstestjerne og del af så markante danske bands som Anne Linnet Band og ikke mindst Sneakers. Og uanset sammenhængen, har hun altid været sig selv.

Det er i den grad den rockende udgave af Sanne Salomonsen der er på landevejen her i 2017 - ovenikøbet med nyt materiale på repertoiret. I maj udkom albummet "Baby Blue" og om det skrev Tjeck Magazine bl.a.: "På sit første studiealbum i seks år har Sanne Salomonsen genfundet sin grundlyd: Blues og rootsrock. ’Baby Blue’ er samtidig et albummet spækket med selvreflekterende og observerende beretninger fra en voksen rockmama."

 

Se kontaktoplysninger

Vi bruger cookies på smukfest.dk til trafikmåling og optimering af sitet – er det fino-bambino med dig?