/media/3135/header_specktors.jpg

Specktors

”Vi elsker det, vi laver og vil bare gerne blive ved med at danse med os selv og de mennesker, der vil danse med os.”

Citat Wanner og JonasForFanden, de to rappere der i dag udgør Specktors. Ordene faldt da duoen startede 2017 med at sende hitsinglen ”Kommet for at danse på gaden”. Endnu et stærkt track fra Specktors, der i løbet af deres snart 10 årige levetid, løbende har vist sig leveringsdygtige i hotte hits.

Det var den nu desværre afdøde DJ og talentspotter Kjeld Tolstrup, der først præsenterede Specktors for en større offentlighed. Det var tilbage i 2008, hvor han roterede singlen ”Hellerup ansigt/Amar røv” i programmet Unga Bunga. Sangen var året efter at finde på Specktors debutalbum ”Shanksville”. Albummet rummede også andre P3 træffere som ”Længe leve de døde” og ”Broerne brænder” – og udgivelsen sikrede både Specktors en nominering i kategorien ”P3 Guld Talentet” og sendte dem ud på mere end 100 gigs landet over ovenpå udgivelsen.

I 2012 kom det andet album ”Kadavermarch”, hvorfra hittet ”Lågsus” (både med og uden Medina) hittede landet over. I 2013 kom EPen ”StjælDyrtLøbStærk”, hvorfra titelnummeret (feat. Snavs) var en ny træffer fra Spectors. Sammen med Kato og Djämes Braun hittede Specktors i 2014 massivt med ”Ejer det”. I 2015 teamede de op med Nonsens – og det kom der bl.a. EPen ”Speckno”, en række heftige koncerter og hitsinglen ”5 drenge i en lille bil” ud af.

Siden har Specktors spredt de tre singler ”Ramt”, ”Life” og ”Fuck Mig” – så der skulle være nok af hede tracks at sprede, når Wanner og JonasForFanden nu dukker op for at tænde op under bøgeskoven.

Se kontaktoplysninger

Vi bruger cookies på smukfest.dk til trafikmåling og optimering af sitet – er det fino-bambino med dig?