/media/2921/header_thebluevan.jpg

The Blue Van

Rygterne om guitarsoloens død er stærkt overdrevne. Det viste The Blue Van så glimrende på en dejlig fredag aften i Lille VEGA. De fire gutter leverede et brag af en koncert på deres 20-års jubilæums-tour og viste hvorfor rock ikke bliver for gammelt (Poplish.dk)

The Blue Van kunne i 2016 fejre deres tyve års jubilæum som band – og gjorde det med en tur, der viste at bandet er så vitalt og skarpt rockende som nogensinde. Men ingen grund til at hvile på laurbær og fortid. The Blue Van er nu klar til at fortsætte deres fælles live-mission, der i al korthed går ud på at sprede energi, glæde og rock overalt, hvor der er et publikum klar til at tage imod. ”Vi bliver aldrig kedelige, og vi keder os aldrig. Det er altid fedt at spille live, og vi har aldrig problemer med at sætte os op til en koncert” (ifølge bandet trommeslager Per Mølgaard).

The Blue Van udgav i 2016 albummet ”Letters”, der var en samling af de ti singler bandet havde udgivet mellem 2014 og 2016 som et bud på et nyt format. Til hver af singlerne hørte også en original video – og til sidst blev det hele samlet i et boxsæt, hvor der også var vinyl og fotobog: ”En overdådigt flot udgivelse”, som Gaffa skrev i deres fem-stjernede anmeldelse, hvor nye hits som ”The Beats Goes On” og ”Illusion” var gode eksempler på TBVs sans for singlemediet.

The Blue Van udsendte debutalbummet ”The Art Of Rolling” i starten af 2005, og det amerikanske magasin Rolling Stone gav dengang kvartetten følgende ord med på vejen: ”The word from this bird: Get in the Van”. Og var der nogen, der fulgte opfordringen, så var det ikke mindst bandet selv, der lige siden har cruiset utrætteligt op og ned ad lande- og motorveje i både USA, Europa og hjemme i Danmark. I 2007 kom det andet album ”Dear Independence”, og i 2008 kom den tredje langspiller fra The Blue Van med titlen ”Man Up”. Herfra valgte P3 supersinglen ”Silly Boy” til Ugens Uundgåelige og nominerede senere The Blue Van til en af deres guldpriser. I 2010 kom vol. 4 fra The Blue Van. Albummet hed kort og godt ”Love Shot”, og her legede bandet veloplagt og effektivt med inspiration fra 70’ernes glam-rock. Ikke mindst særdeles vellykket på titelnummeret, der var første single og gav The Blue Van deres anden Ugens Uundgåelige på P3. Det femte studiealbum kom i 2012 med titlen ”Would You Change Your Life”. Her lyste blandt andet titelnummeret og ”Dreamers” op som store radiosange og velkomne tilføjelser til bandets altid effektive og udadvendte sætliste.

The Blue Van er selvfølgelig: Steffen Westmark (vokal og guitar), Allan Villadsen (bas), Søren Christensen (orgel) og Per Jørgensen (trommer).

Se kontaktoplysninger

Vi bruger cookies på smukfest.dk til trafikmåling og optimering af sitet – er det fino-bambino med dig?