/media/3399/header_thepowls.jpg

The Powls

Skal man holde fest, eller bare fejre at konen endelig er flyttet, så har vi enkelte ledige datoer i kalenderen (The Powls).

Efter en lang og crazy periode med udsolgte huse, og The Powls som fanebærer af mottoet " Vi er det orkester, din mor advarede dig imod, og nu skal der sgu hammer på”, søger The Powls nu efter endnu højere tinder som skal nås i laksko, kapper, hæklede suits, stramme heldragter og musikinstrumenter verden ikke har set før. 

Et uheldigt biprodukt af de mange koncerter det er blevet til gennem 22 års rastløs rejsen op og ned af de danske landeveje er, at The Powls nu er særdeles velspillende, og har en palette med nationale og internationale hits, som selv en 3 pattet ko ikke kan stå stille til.

Den 6. marts 2017 fik The Powls prisen som det mest tørstskabende orkester i Norden inkl. Europa. 

Eller sagt på en anden måde: det er altså Chefen, Cykelhandlersønnen, Greven af Camembert og Polakken der sammen med deres venner vender tilbage til Smukfest. På gruppens hjemmeside fremgår det, at ”man kan forvente en enestående blanding af tør humor, god musik, overdrevent sceneshow og fire dedikerede mandslinge med en god fornemmelse for, hvad der virker på publikum.” Eller som Cykelhandlersønnen så ofte før er citeret for at sige: ”…aldrig før har så mange haft så få at takke for så lidt.”

I anledning af 20-gangs-jubilæet for The Powls på Smukfest ønsker bandet at ære og hædre lidelsesfæller der bærer det gode fornavn: ”Powl” – ”Poul” – ”Paul” – ”Pauline” – ”Pål” – ”Polle” – ”Skovl” osv.  - bare det lyder rigtigt, ja, så er det sandt! 
Er du ejer af sådan et navn, så kom backstage efter koncerten og få en flyversjus og et fællesfoto med bandet. Medbring legimitation som vises til vagten ved indgangen til højre for scenen – så får du adgang til de hellige haller og et personligt møde med de allerstørste stjerner gud har skabt.

Se kontaktoplysninger

Vi bruger cookies på smukfest.dk til trafikmåling og optimering af sitet – er det fino-bambino med dig?