/media/2911/header_turboweekend.jpg

Turboweekend

Et rockorkester tilsat klassisk strygerbesætning. Det er set og hørt før. Men sjældent så gennemtænkt og gennemført! (Nordjyske, liveanmeldelse).

Til deres 10 års jubilæumskoncert på SMUKfest har Turboweekend sammensat et helt specielt show med nærværende versioner af hele deres bagkatalog, i selskab med 4 fantastiske strygere. Vi kender ellers mest Turboweekend som en heftig festmaskine, men i løbet af de seneste år har bandet også udviklet en alternativ udgave af sig selv. Her præsenterer de nye nedtonede arrangementer, både af deres store hits som ”Miles & Miles”, ”On My Side”, og ”Trouble Is”, men også af en håndfuld af de ballader som ellers bliver fravalgt ved Turboweekends normale power-koncerter. Sidste år spillede Turboweekend seks gange rundt omkring i landets koncerthuse – og det er optagelser herfra, der i januar blev udgivet på albummet "Close-Up”. Forsanger Silas Bjerregaard sagde ved udgivelsen: "Vi var nok lidt nervøse for hvad der ville ske når vi pillede festen ud af sættet, fordi det har været et af vores hovedvaremærker, siden vi startede, men det viste sig allerede fra første strofe, at vores bekymringer var grundløse. Det er fantastisk at se hvor godt folk tager imod sangene i de her helt nye klæder, og vi oplever at roen giver plads til helt nye fortællinger og dybder. Vi er super stolte over resultatet, og taknemmelige for den varme vi er blevet mødt med. Jeg håber og tror på, at nogle af alle de positive følelser er kommet med ned på bånd, og kan høres på optagelserne."

Det er med lyd og set up fra ”Close-Up” at Turboweekend her i 2017 åbner Stjerne-Scenen på Smukfest. Vi ser frem til en magisk og nærværende koncert og en helt ny oplevelse af bandet, der i år også kan fejre at det er tiende gang i træk de er på vores program!

Se kontaktoplysninger

Vi bruger cookies på smukfest.dk til trafikmåling og optimering af sitet – er det fino-bambino med dig?