/media/2589/2016-apollo-foto-allan-niss-fotonissdk-hummel-mark2-sandheden-smukbold-smukfest-7660.jpg

Åbent for tilmelding til Smukbold

Tilmeld dig og vennerne til Smukbold 2017, som kører på KærligHeden mandag-onsdag i festivalugen. I kan vinde en rejse til Vietnam!

Skrevet den: 9. maj

"Smukbold" er navnet på den mageløse (og meget publikumsvenlige) sportsturnering, der finder sted på KærligHeden. Alle indtægter ved Smukbold-turneringen går ubeskåret til Smukfonden, som støtter projekter der arbejder imod ensomhed og udsathed.

Smukbold er klassisk beachhåndbold, men selvfølgelig med et smukt twist. Man får ikke bare point for at score flest mål, men også for at være det smukkeste hold. Udklædning er en god ide – som det ses på billedet af sidste års vinderhold: Far til Fire!

Vinderne kommer ikke bare på eksotisk rejse (i år til Vietnam), men vinder også en showkamp, hvor et stærkt kendishold sættes af Danmarks største håndboldspiller gennem tiderne, Lars Christiansen (tidligere har vi haft bl.a. Tom Kristensen, Camilla Andersen, Brian Lykke (aka Jeff), Michael Maze og Sisse Fisker på holdet).

Til nummer 2, 3 og 4 i turneringen er der store præmier – og til alle tilmeldte hold er der en goodiebag til en værdi af mindst 1000 kr., med gaver fra arrangørerne. I alt er der præmier for mere end 80.000 kr. i årets Smukbold-turnering. Tak til Royal Unibrew, Apollo Rejser, hummel og Idrætshøjskolen i Århus.

Du kan tilmelde dig og dit hold turneringen på shop.smukfest.dk fra i dag. I alt 24 hold kan være med – først-til-shoppen-reglen gælder!

 

Se kontaktoplysninger

Vi bruger cookies på smukfest.dk til trafikmåling og optimering af sitet – er det fino-bambino med dig?