/media/2692/randi-nik-og-jay-_dsc3142.jpg

Årets line-up er offentliggjort!

I dag, 1. februar kl. 12.00, kunne vi endelig løfte sløret for, hvem du kan opleve på scenerne i bøgeskoven dette år. 100 navne er offentliggjort – gå på opdagelse på smukfest.dk/musik.

Skrevet den: 1. februar

Så er vi klar med størstedelen af navnene til Smukfest 2017 – og det er med stor glæde vi kan præsentere et line up der bl.a. inkluderer internationale headliners som: Jamiroquai, Zara Larsson, Major Lazer, DJ Snake, Ellie Goulding, White Lies, Alesso, Clean Bandit, Status Quo, Anne-Marie og Mark Ronson.

Det var selvfølgelig ikke Smukfest, hvis ikke også de store danske navne var rigt repræsenteret - og her kan publikum glæde sig til koncerter med L.O.C., Nik & Jay, Suspekt, Gnags & Venner, Carpark North, Sort Sol, Magtens Korridorer, The Minds Of 99, Ukendt Kunstner, Peter Sommer, Gilli, Savage Rose, Gulddreng, Folkeklubben, Martin Jensen, Rasmus Seebach, Turboweekend, Simon Kvamm, Mads Langer og mange mange flere.

Det er med andre ord et meget aktuelt program, der bl.a. byder på nogen af tidens største internationale pop og dance navne – musik der i den grad præger hitlister, streamingtjenester og radio netop nu. Værd at fremhæve er, at funklegenden Jamiroquai er tilbage på sommerscenerne for første gang i mange år. Super aktuel med ny single, der bliver fantastisk modtaget, og lover godt for det kommende album og koncerten her på Smukfest.

Veteranerne i Status Quo spiller deres sandsynligvis sidste elektriske koncert i Danmark her på Smukfest – hvor vi har et helt særligt forhold til dem. De spillede her første gang i 1986 og med koncerten i år har de i alt været her 7 gange – meget passende at deres ”Last Night Of The Electrics” bliver her i Bøgeskoven.

Vi har omkring 17 udenlandske navne på programmet i år, og det bliver også spændende at opleve nogle af de nye som canadiske Kiesza, bluestornadoen Rev. Peyton fra de amerikanske sydstater og så de to norske navne Kakkmaddafakka og Julie Bergan.

Tjek hele baduljen her >

Se kontaktoplysninger

Vi bruger cookies på smukfest.dk til trafikmåling og optimering af sitet – er det fino-bambino med dig?