/media/1553/frivillige-header.jpg

Vil du være medhjælper på Smukfest?

Bag Smukfest er en masse frivillige smuklinger, som hjælper med at få hele festen op at stå. De bidrager til at skabe en særlig smuk festival i fællesskabets, kærlighedens og samværets ånd – og gør det med respekt for omgivelserne – både deres medhjælperkollegaer, festivalens gæster, byens borgere og naturen.

For at blive medhjælper på Smukfest skal du registreres på Memba og være medlem af foreningen Skanderborg Festivalklub. Bemærk: vi kan ikke garantere alle en plads på holdet!

Som medhjælper på Smukfest skal du investere minimum 24 timer som medhjælper under festivalen eller minimum 42 timer før og/eller efter festivalen. Flere hold vil kræve, at du investerer det antal timer, som er nødvendigt for at løse opgaven – vi løfter i flok og hjælper hinanden. 

Goder som frivillig

Som aktiv frivillig på Smukfest har du adgang til hele festivalen med et medhjælperarmbånd. Med et medhjælperarmbånd har du mulighed for at få årets medhjælper T-shirt, adgang til medhjælperområder og medhjælperbaren, hvor du kan købe drikkevarer til halv pris.

Smukfests ambition er at bevare førertrøjen som troldelig hofleverandør af fest, fis og ballade – et overflødighedshorn af antidagligdag – og det skulle du prøve, det bliver du kun endnu smukkere af!

Se kontaktoplysninger

Vi bruger cookies på smukfest.dk til trafikmåling og optimering af sitet – er det fino-bambino med dig?