/media/1198/smukfest_2015_-_fotograf_per_bille2-lille.jpg

Oplevelser
i oplevelsen

Fællesskaberne

Ude på KærligHedens campingområde er der meget mere end musik på programmet. Hele ugen turnerer vores kreative og festlige eventteam, Fællesskaberne, rundt på hele KærligHeden og Skovlunden med et fremragende oplevelsesudbud.

Der er gang i den, når fællesskaberne slipper fantasien løs på KærligHeden og Skovlunden!  

Det kan du opleve fra Fællesskaberne i år: 

Morgenvækning:
Har du altid følt dig som den heldige i din vennegruppe? Så er det måske din camp der en morgen vil blive vækket med en god dosis kærlighed. Måske af en sygeplejerske med kanyleshots eller af dit helt eget personlige Lucia-optog. En ting er sikkert: Det bliver dejligt!

KrydsFit:
En kold øl i solen på luftmadrassen lyder umiddelbart som den perfekte formiddag på Smukfest, men nogen gange er det også rart at lave noget andet. Heldigvis er der råd for alt! Hvis du har brug for at få pulsen op og få trænet dine guns i samvær med en masse gode mennesker, så kom og vær med til Krydsfit!  

Kærlighedens kæphesteræs: Kan du hoppe højt og løbe hurtigt? I Kæphesteræset konkurrerer teams i typiske discipliner inden for ridesporten. Men ingen konkurrence uden twist: Inden startskuddet lyder, kan de forskellige teams pimpe deres kæphest og få ekstra smukke point.

Smukbold: 
Spil dig og vennerne til Vietnam! Den mageløse Smukbolds-turnering finder endnu engang sted på Kærligheden, og der er vilde præmier på spil! Smukbold er klassisk beachhåndbold med et smukt twist, hvor kun fantasien sætter grænser for kreativiteten.

 

Erotisk Novelleoplæsning: 
Som om Smukfest ikke er hed nok i sig selv, så er der alle dage erotisk novelleoplæsning – så bare læn dig tilbage, luk øjnene og lad dig føre tilbage til dengang singlekvinden Carina tog alene på ferie i Italien, hvor hun en sen aften møder den unge, solbrune tjener Marco. Eller noget i den dur.

Banko: 
Kom et smut til det store Banko-spil mandag eftermiddag, hvor der er alverdens præmier på spil og stor sandsynlighed for, at du bliver lige så fuld som din plade.

ParDart:
Kast med pile og kæmp om at få flest point på skydeskiven. Og da formiddagen står i kærlighedens tegn vil der naturligvis være masser af romantik i luften. Derfor er det altså ikke helt usandsynligt, at du også bliver ramt af Amors pil.

Fællessang: 
Vi vil meget gerne byde jer velkommen til dette års fællessang hver dag klokken 11.30 på Danmarks smukkeste hede. Her kender du alle sangene og rytmerne. Om du kan ramme tonerne er lige meget – i fællesskab synger alle smukt!

 

Kærlighedens dag: Der er amoriner i luften og, som Even og Isak ville sige det, alt er love. I en smuk harmoni af datingdiscipliner overgiver vi os til kærligheden torsdag eftermiddag. Der vil være dagens mand og kvinde, speeddating og meget mere.

LatterYoga: Helt ligesom yoga, bare meget sjovere. Få løsnet op i krop og lattermuskler, når Fællesskaberne endnu engang inviterer til Latteryoga på Kærligheden fredag formiddag. Grin dig vågen med dyyybe vejrtrækninger, smidige stræk og styrke-øvelser. 

Yoga: 
Føler du sig stiv i lemmerne efter natten i teltet, eller trænger du bare til en kort pause og en rolig stund, så kom til årets yoga-hold tirsdag formiddag og få vækket kroppen med dybe vejrtrækninger, bevægelse og styrke-øvelser. 

 

Beachvolley: 
Beachsæsonen er på sit ypperste, og det skal selvfølgelig fejres med en omgang beachvolley. Kom og deltag i kampen og mød en masse dejlige festivalgæster. Er du boldskræk? Ingen grund til bekymring – bare kom ned og hep og mærk den fantastiske stemning, der skabes!

Det Hurtigste Dyr På Heden:
Fire makkerpar dyster mod hinanden i tre heats. Den ene guider, mens den anden løber rundt iført kostume, der gør det svært at bevæge sig smidigt rundt imellem banens forhindringer. Og da det jo er en team-sport, er det guiden, der straffes, hvis løberen fejler.

Beachfodbold: 
Det bliver sjovt, hårdt og med garanti umådeligt morsomt, når vi spiller beachfodbold på Sandheden torsdag og fredag eftermiddag – kom og tag del i den fantastiske turnering. Enten som deltager eller hujende tilskuer. Uanset hvad, skal det uden tvivl nok blive sjovt!

Dødbold: 
Her har vi tale om en ægte klassiker fra gymnastiktimerne, hvor der vil være rig mulighed for at give den gas med sjov, spas og en masse smukke mennesker. Kom og vær med i kampen eller hep med på tilskuerrækkerne – det bliver så absolut mageløst!

Caspers Kanoræs: 
Kom ned og se det spektakulære kanoræs fredag eftermiddag. Det er noget med nogle øl, et par telte, der skal pilles ned, roning og ja, nogle flere øl. Og så skal det selvfølgelig lige tilføjes, at det hele foregår… nøgen. Kom ned og bak op om de modige deltagere fredag eftermiddag!

Her kan du se højdepunkterne fra kanoræset i 2017:

 

Se kontaktoplysninger

Vi bruger cookies på smukfest.dk til trafikmåling og optimering af sitet – er det fino-bambino med dig?