/media/1198/smukfest_2015_-_fotograf_per_bille2-lille.jpg

Oplevelser
i oplevelsen

Fællesskaberne

Ude på KærligHedens campingområde er der meget mere end musik på programmet. Hele ugen turnerer vores kreative og festlige eventteam, Fællesskaberne, rundt på hele KærligHeden med et fremragende oplevelsesudbud.

Der er gang i den, når fællesskaberne slipper fantasien løs på KærligHeden i august! Der er både nøgenløb, sæbekasse-rally og meget mere!

Highlights fra Fællesskaberne i 2016:

Morgenvækning:
Om mandagen kan det foventes at udvalgte lejre får en særlig behandling med en god dosis kærlighed. Morgenvækningen kan foregå på flere forskellige måder. Nogle gange er der sygeplejersker der kommer med kanyleshots og andre gange er det er syngende Lucia-optog. 

KrydsFit:
Nogen vil måske kalde det crossfit, men her hedder det altså krydsfit - det synes vi lyder sjovere! 
Hvis du har brug for at få pulsen op, få trænet dine guns i samvær med en masse andre fantastiske mennesker - så er krydsfit noget du bare ikke må gå glip af! 

Smukbold: 
Igen i år afholdes Smukbold-turneringen hvor 24 hold kæmper om en plads i finalen hvor de skal stå ansigt til ansigt med Kändis-holdet.
Dette må og skal bare opleves, så vi inviterer hermed alle til at komme ned og heppe og huje, mærke den fantastiske stemning, samt selvfølgelig at se de smukke og finurlige udklædninger vores smukbold-deltagere har på. 

 

 

Erotisk Novelleoplæsning: 
Som om festivalen ikke er hed nok i sig selv, så er der alle dage erotisk novelleoplæsning på KærligHeden - så bare læn dig tilbage og luk øjnene og nyd denne stund. 

Banko: 
Kom et smut til det store Banko-spil, der er alverdens præmier og en sandsynlig chance for at du bliver lige så fuld som din plade! 

Parpetanque: 
Kom og kast med kugler i selskab med andre smukke festivalgæster til den nye udgave af petanque med et twist af kærlighed.

Fællessang: 
Vi vil meget gerne byde velkommen til dette års fællessang, så kom og vær' med uanset om du kan ramme toner eller ej - for i fællesskab synger alle smukt! 

Smuk-dating:
Leder du efter kærligheden? Så kom til smuk-dating, hvor speeddating, blinddating og meget mere vil finde sted - få også tips og gode råd om diverse dating-discipliner! Hvem ved, det kan være at man er heldig! 

Yoga: 
Føler du dig stiv i lemmerne efter natten i teltet, eller trænger du bare til en kort pause og en rolig stund, så kom til årets yoga-hold og få vækket kroppen med dybe vejrtrækninger, bevægelse og smuk styrke. 

SæbekasseRally:
Nu er det tid til ræs! Sæbekassebilsværkstedet har åbent alle dage, og kun fantasien sætter grænser. Så enten kom og deltag, eller bare kom som tilskuer og få dig en på opleveren med al den spænding og begejstring!

Beachvolley: 
Beachsæsonen er på sit ypperste, og det skal selvfølgelig fejres med en omgang beachvolley! Så kom og deltag i kampen og mød en masse dejlige festivalgæster! Er du boldskræk, så ingen grund til bekymring - bare kom ned og hep samt mærk den fantastiske stemning som skabes! 

Det Hurtigste Dyr På Heden:
Det bliver festligt, sjovt og vældig morsomt! Så kom endelig og vær med på en masse spas! 
Fire makkerpar dyster mod hinanden i tre heats med en masse forhindringer. Den ene guider og den anden løber iført et bevægeligheds-begrænsende-kostume så sjovt skal det nok blive. Der vil selvfølgelig være en straf til guiden, hvis løberen fejler.

Beachfodbold: 
Det bliver sjovt, hårdt og med garanti umådeligt morsomt - kom og tag part i denne sandsport enten som deltager eller som hujende tilskuer. 
Det skal uden tvivl nok blive sjovt! 

Dødbold: 
Her har vi en rigtig klassiker fra gymnastiktimerne, som alle kender - her er der rig mulighed for at give den gas med sjov, spas og en masse smukke mennesker, så kom endelig og vær med i kampen, det bliver så absolut mageløst!! 
Og til dig der ikke er den store dødboldsentusiast så vær med til at heppe og tilføje ekstra kærlighed til den gode stemning!

Caspers Kanoræs: 
Kom ned som tilskuer og se det spektakulære kanoræs i rigtig KLOVN-style! Der bliver druk involveret, telte der skal pilles ned, og roning og noget mere druk - og der skal selvfølgelig tilføjes, alt dette foregår helt... nøgen!
Kom ned og hold en fest!

Her kan du se højdepunkterne fra sidste års kanoræs:

Se kontaktoplysninger

Vi bruger cookies på smukfest.dk til trafikmåling og optimering af sitet – er det fino-bambino med dig?