/media/1117/header_mad.jpg

Oplevelser
i oplevelsen

Maden på Smukfest

Gourmet med hvid dug, hurtige burgers på farten – og alt der imellem. Med 80+ spisesteder behøver din mund ALDRIG kede sig på Smukfest. Her er noget godt at spise for alle smagsløg og alle budgetter.

Maden er vigtig for din festivaloplevelse ligesom både musikken, festen og øllen også er det. Derfor har vi sørget for, at du kan vælge mellem et bredt udvalg af mad fra hele verden. Den gastronomiske mangfoldighed er vigtig på Smukfest, og derfor er madboder og restauranter hver især nøje udvalgt.

Overblik over de 80+ spisesteder

Det kan være svært at holde overblikket over de mere end 80 madboder, der findes rundt om på festivalpladsen. Men bare rolig, der findes flere forskellige typer oversigter. I vores Smukfest app kan du både finde en alfabetisk oversigt og et interaktivt kort med alle madboderne, hvorfra du kan trykke dig ind og læse mere om dem. Så skulle det gerne blive lidt nemmere at beslutte, hvad dagens menu skal bestå af!

Du kan hente Smukfest appen til iPhone her og Android her

Nye madboder på Smukfest 2017

Der er en hel del nye madboder at finde på festivalpladsen i år, og du kan godt begynde at glæde dig allerede nu. Her et par eksempler:

  • Gourmensch (Søbadet) – som laver mad over bål
  • Madværket (Søbadet) – foodtruck med pizza
  • Italio (Sølund Indgang) – italienske retter og pizza take away
  • Mad i Ambassaden (Capri) – indiske specialiteter
  • Hamp & Tang fra Møllerup Gods (Capri) – diverse snacks
  • Can Blau (Capri) – skinke og sherry!
  • Pølsekompagniet (Capri) - Pølsefoccacia
  • Chokoladefabrikken (Capri) – det bedste i søde sager
  • DC Beef on Wheels (Capri) – burger med super modnet kød

Restauranter - med siddeplads

På Smukfest kan du nappe en burger eller en omgang pasta og kødsovs med i farten og enten slå dig ned i skovbunden eller tage den stående. Men du har altså også rig mulighed for at komme ind og sidde, tage en slapper og nyde et dejligt måltid med kniv og gaffel på en af vores skovrestauranter. 

Nogle af ovenstående kan du reservere bord hos på forhånd – link på links – og ellers sker reservation ved henvendelse på festivalpladsen.

Er du glutenallergiker, laktoseintolerant, vegetar eller veganer?

Så har vi en stor palette af forskellige madboder, der laver mad uden det ene og det andet!

Der er en del spisesteder, hvor der er mulighed for at købe vegetarisk og nogle stykker, som har veganske retter. Men selvsagt findes der også retter i skoven, som ikke kan twistes til et mere grøntsagsbaseret måltid, såsom flæskestegssandwich...

I appen kan du hurtigt gennemskue, hvilke madboder, der serverer enten vegetariske eller veganske retter. Se efter (VT) for vegetar og (VG) for veganer ved de boder, som tilbyder dette.

Har du glutenallergi, eller spiser du af andre kostmæssige årsager ikke gluten, så går du ikke sulten herfra. Der findes en masse boder, som har retter uden gluten og ellers er mange boder meget venlige og kan lave glutenfrie alternativer. Så forhør dig i den bod, du har lyst til at spise i – de vil sikkert finde en løsning. Det er dog ikke alting, du kan forvente at spise glutenfrit, og mad som pizza og sandwich må vente, til du kommer hjem. 

Nogle boder har retter uden laktose, men er du i tvivl, så spørg endelig det hjælpsomme personale i boderne. De ved alt om maden og kan helt sikkert hjælpe med at servere et skønt måltid uden laktose.

Lav din egen mad

På festivalens campingområder må du hellere end gerne medbringe din egen mad. Og skal menuen ikke stå på dåsetun og Nutellamadder hele ugen, så kan du tage en tur til Roligheden – KærligHedens mark 3. Her er der mulighed for at kokkere lidt over bål, eller du kan medbringe en trangia og lave lidt lækkert. Men det er altså også kun her, at vi må lege med åben ild – ikke nede i din lejr blandt polyestertelte og smukke, berusede mennesker. 

Slut med madspild

I samarbejde med den velgørende organisation fødevareBanken, donerer Smukfest, sammen med de mange boder i bøgeskoven overskudsvarer til udsatte. På festivalen bliver der indsamlet tonsvis af mad, som fødevareBanken efterfølgende fordeler til socialt udsatte på væresteder, krisecentre, børnehjem og herberger. Du kan læse meget mere om det smukke initiativ lige her 

Se kontaktoplysninger

Vi bruger cookies på smukfest.dk til trafikmåling og optimering af sitet – er det fino-bambino med dig?