/media/2143/16470_.jpg

Smukbold 2017

"Smukbold" er navnet på den mageløse (og meget publikumsvenlige) sportsturnering, der finder sted på KærligHeden. Der er vilde præmier til vinderne, som traditionen tro også får lov at spille mod årets kändishold.

Smukbold handler om at ha’ det super sjovt – og samtidig være med til at støtte Smukfondens arbejde. Alle indtægter ved Smukbold-turneringen går ubeskåret til Smukfonden, som støtter projekter der arbejder imod ensomhed og udsathed. 

Årets kändishold

Turneringens vinderhold får lov at spille en sidste showkamp mod et stærkt kändishold sammensat af Danmarks største håndboldspiller gennem tiderne - Lars Christiansen. I 2016 bestod holdet af Jesper Jensen, Camilla Andersen, Thomas Evers Poulsen, Henrik Svanekjær, Sisse Fisker, Christian Bitz, Julie R. Ølgaard, Lars Brygmann, Camilla Pedersen og Tom Kristensen.

Beach-HÅNDbold

Smukbold er klassisk beachhåndbold, men selvfølgelig med et smukt twist. Man får ikke bare point for at score flest mål, men også for at være det smukkeste hold. Udklædning er en god ide – som det ses i filmen herunder med vinderholdet "Far til Fire" der spiller finalekamp mod Kändisholdet.

OBS: Man skal være min. 18 år gammel og have gyldigt festivalarmbånd for at deltage i Smukbold 2017.

Se kontaktoplysninger

Vi bruger cookies på smukfest.dk til trafikmåling og optimering af sitet – er det fino-bambino med dig?