/media/2143/16470_.jpg

Smukbold

Smukbold er navnet på den mageløse (og meget publikumsvenlige) sportsturnering, der finder sted på KærligHeden i uge 32. Der er vilde præmier til vinderne, som traditionen tro også får lov at spille mod årets kändishold.

Smukbold er klassisk beachhåndbold, men selvfølgelig med et smukt twist. Man får ikke bare point for at score flest mål, men også for at være det smukkeste hold… Det gælder derfor også om at have kreativiteten i orden, når der skal findes spilleruniformer til holdet. Der er kun plads til 24 hold á 6 personer i Smukboldsturneringen - og de besættes efter først-til-mølle princippet, når tilmeldingen åbner. Smukbold byder på masser af fest og ballade undervejs. Og flotte rejsepræmier til vinderholdet, der også får en showkamp mod et stærkt kendishold - sammensat af Danmarks største håndboldspiller gennem tiden, Lars Christiansen. I 2017 fik Lars Christiansen selskab af Natasja Crone, Michael Maze, Carsten Bang, Ruben Søltoft, Malene Qvist, Chris Christoffersen, Brian Lykke, Sofie Kruuse, RIkke Nielsen, Rasmus Tantholdt, Henrik Svaneskjær og Morten Ankerdal. 

Smukbold handler om at ha’ det super sjovt og samtidig være med til at støtte Smukfondens arbejde. Smukfonden er Smukfests centrale godtgørende projekt. Smukfonden støtter initiativer og projekter, der arbejder for at afhjælpe ensomhed og udsathed i Danmark. 

 Se med her, hvordan kändiskampen gik i 2016:

Førstepræmien i Smukbold 2017 er en 13-dages rejse for hele vinderholdet (max. 6 personer) til Vietnam. Nærmere bestemt til kystbyen Phan Thiet, hvor man kommer helt tæt på det vietnamesiske folk, i fantastiske omgivelser med en far-far away følelse fra Danmark. Vinderholdet bor i tre dobbeltværelser på Bamboo Village Resort, der byder på frodige omgivelser og en perfekt beliggenhed lige ved stranden. På dette hyggelige hotel kan du slappe af i skyggen af de mange palmer eller nyde en skøn massage i hotellets spa. Aftenen kan nydes med en god drink, mens du nyder havudsigten eller måske en omgang billard. Vinderrejsen skal afholdes i november eller primo december, efter aftale med Apollo Rejser. Værdi kr. 65.000!

Til nummer 2, 3 og 4 i turneringen er der store præmier – og til alle tilmeldte hold er der en goodiebag til en værdi af mindst 1000 kr., med gaver fra arrangørerne. I alt er der præmier for mere end 80.000 kr. i Smukboldsturneringen 2017.

Partnere i Smukbold er: Hummel, Idrætshøjskolen Aarhus, Apollo Rejser, Royal Unibrew og Smukfest. 

Se kontaktoplysninger

Vi bruger cookies på smukfest.dk til trafikmåling og optimering af sitet – er det fino-bambino med dig?