/media/2143/16470_.jpg

Smukbold 2016

En tur til sportsresortet Playitas på paradisøen Fuerteventura for hele holdet, det er førstepræmien i årets Smukbolds-turnering! Er det lige hvad du trænger til – så er det bare med at få fundet dit hold til Smukbold 2016, der kører på KærligHeden fra mandag til onsdag i festivalugen.

"Smukbold" er navnet på den mageløse (og meget publikumsvenlige) sportsturnering, der finder sted på KærligHeden. Du kan tilmelde dig turneringen på forhånd eller nøjes med at heppe!

Smukbold handler om at ha’ det super sjovt – og samtidig være med til at støtte Smukfondens arbejde. Alle indtægter ved Smukbold-turneringen går ubeskåret til Smukfonden, som støtter projekter der arbejder imod ensomhed og udsathed.

Årets kändishold

Turneringens vinderhold får lov at spille en sidste showkamp mod et stærkt kändishold sammensat af Danmarks største håndboldspiller gennem tiderne - Lars Christiansen. I 2016 består holdet af Jesper Jensen, Camilla Andersen, Thomas Evers Poulsen, Henrik Svanekjær, Sisse Fisker, Christian Bitz, Julie R. Ølgaard, Lars Brygmann, Camilla Pedersen og Tom Kristensen.

Desuden vil der være et fremragende dommerhold bestående af Jan Paulsen, Christian Dalmose, Stig Tøfting, Paprika Steen, Flemming Dybbøl og Jannick Mazur.

Beach-HÅNDbold

Smukbold er klassisk beachhåndbold, men selvfølgelig med et smukt twist. Man får ikke bare point for at score flest mål, men også for at være det smukkeste hold. Udklædning er en god ide – som det ses på billedet af Egon fra sidste års vinderhold Olsen Banden.

Det koster kun kr. 300,- at tilmelde et hold. Der er plads til 16 hold i turneringen og disse findes efter først-til-mølle princippet, så vær hurtig ved tasterne, når tilmeldingen åbner tirsdag den 3. maj kl. 10.00 på shop.smukfest.dk.

OBS: Man skal være min. 18 år gammel og have gyldigt festivalarmbånd for at deltage i Smukbold 2016.

Præmier

Vinderne kommer på eksotisk rejse til Fuerteventura! Til nummer 2, 3 og 4 i turneringen er der store præmier – og til alle tilmeldte hold er der en goodiebag til en værdi af mindst 1000 kr., med gaver fra arrangørerne. I alt er der præmier for mere end 60.000 kr. i årets Smukboldsturnering.


Se kontaktoplysninger

Vi bruger cookies på smukfest.dk til trafikmåling og optimering af sitet – er det fino-bambino med dig?