/media/2143/16470_.jpg

Tilmelding, regler og præmier

Her kan du læse mere om, hvilke regler der er i denne lidt utraditionelle sportsgren og i Smukbold-turneringen.

Tilmelding

Der er kun plads til 24 hold i turneringen – og disse findes efter først-til-mølle princippet, så vær hurtig ved tasterne når tilmeldingen åbner tirsdag den 9. maj 2017 kl. 10.00 på shop.smukfest.dk.

Det koster kr. 300,- at tilmelde et hold – og disse skal betales ved tilmeldingen, hvor du også skal opgive navnet på dit hold. Til hvert tilmeldt hold er der en ”goodiebag” med gaver fra arrangørerne, til en værdi af mindst 1000 kr. (udleveres før jeres første kamp).

Du behøver ikke at kende alle spillerne på dit hold på forhånd – men senest kl. 9:30 på dagen for jeres første kamp, skal en komplet spillerliste afleveres til vores officials og derfra kan der ikke ændres på holdet. Hvert hold skal tælle mindst 4 og max. 6 spillere (der er 4 spillere på banen af gangen og flyvende udskiftning, men begge køn skal kampen igennem være repræsenteret på begge hold).

Alle spillere skal være min. 18 år gamle og have gyldig festivalbillet.

Regler

Smukbold er klassisk beachhåndbold, men selvfølgelig med et smukt twist. Man får ikke bare point for at score flest mål – men også for at være det smukkeste hold (det kan være holdet selv eller dets supportere der er lidt ud over det sædvanlige) og for at levere den smukkeste gestus der hylder fællesskabet (ku være en sang, en særlig hyldest til modstanderholdet eller til publikum). 

TURNERINGENS OPBYGNING
Der er max. 24 hold med i turneringen disse er delt op i puljer. Mandag og tirsdag spilles de indlende kampe – og fra disse findes kvartfinalisterne. Vinderne af disse kvartfinaler kvalificerer sig direkte til semifinalerne onsdag og herefter er der kun to hold tilbage, der kæmper om at blive vindere af årets turnering. Smukbold 2017 lukker og slukker med et brag, når turneringens vindere møder vores Smukbold All Stars, bestående af kändisser fra sportens, filmens, teatrets og/eller musikkens verden.

SPILLET
Der spilles klassisk beachhåndbold. Vi henviser til DHF’s regelsæt >

Smukbold adskiller sig fra en klassisk beachhåndboldturnering ved dets pointsystem:

Der er 3 point på højkant i hver kamp:

  • Der gives 1 point for flest scorede mål. En uafgjort kamp afgøres ved klassisk sten, saks, papir.
  • Der gives 1 point til det smukkeste hold. Denne vurdering foretages af en ekstern bedømmer. Bedømmeren kigger på holdets påklædning, stemningen på holdet samt tilskuernes opbakning til holdet.
  • Der gives 1 point til den smukkeste gestus der hylder fællesskabet. Opskriften på en smuk gestus er ikke entydig. Det kan være en sang, en gave, et ritual…  Vi er sikre på at I er fuld af gode idéer. Dog er det vigtigt, at gestusen maksimalt må tage 1 minut og at det kun er holdenes 12 spillere, der må være på banen under udførslen. Er gestusen ikke afsluttet inden for 1 minut, eller inddrages yderligere personer end de 12 spillere i kampen, vil det trække væsentlig ned i bedømmelsen.

OBS: I skal selv medbringe alt, hvad der skal bruges i forbindelse med jeres gestus. I kan således ikke anvende turneringens anlæg, mikrofon eller lignende. Dette forhold ophører på finaledagen, hvor I kan anvende turneringens anlæg til indløb og gestus (gennem mini-jack).

På Bane A fløjtes der efter 3 minutter til gestusrunde.

Hjemmeholdet lægger ud med deres gestus. Præcis 1 minut efter markerer dommeren, at det er udeholdets tur til at lave en gestus. På Bane B startes gestusrunden efter samme fremgang efter 6 minutters spilletid.

Der spilles 10 minutter inklusiv gestus.

Dommerne har højeste myndighed, hvorfor deres afgørelse er endelig.

Pointlighed: Ved pointlighed i grundspillet afgøres placeringer på følgende vis:

  • Opnåede points i indbyrdes kampe
  • Måldifference i indbyrdes kampe
  • Flest scorede mål i indbyrdes kampe (kun hvis mere end 2 hold er lige)
  • Måldifference i samtlige kampe
  • Flest scorede mål i samtlige kampe

Præmier

1. En rejse for 6 personer til Vietnam

Førstepræmien i Smukbold 2017 er en 13-dages rejse for hele vinderholdet (max. 6 personer) til Vietnam. Nærmere bestemt til kystbyen Phan Thiet, hvor man kommer helt tæt på det vietnamesiske folk, i fantastiske omgivelser med en far-far away følelse fra Danmark. Vinderholdet bor i tre dobbeltværelser på Bamboo Village Resort, der byder på frodige omgivelser og en perfekt beliggenhed lige ved stranden. På dette hyggelige hotel kan du slappe af i skyggen af de mange palmer eller nyde en skøn massage i hotellets spa. Aftenen kan nydes med en god drink, mens du nyder havudsigten eller måske en omgang billard. Vinderrejsen skal afholdes i november eller primo december, efter aftale med Apollo Rejser. Værdi kr. 65.000.

2.- 4. præmier:

Til de tre hold der havner på 2., 3. og 4. pladsen er der til hver den helt store goodiebag med stuff fra Royal Unibrew, Hummel og Smukfest.

Det hold der bliver nummer to får:

6 x weekend tasker fra Hummel, 6 x drinkskort á kr. 500,- fra Smukfest, 6 x 6-pak Faxe Kondi og Booster fra Unibrew + 6 x den officielle Smukbold-jersey

Værdi i alt 7.400 kr.

Det hold der bliver nummer tre får:

6 x sportstasker fra Hummel, 6 x drinkskort á kr. 500,- fra Smukfest, 6 x 6-pak Faxe Kondi og Booster fra Unibrew + 6 x den officielle Smukbold-jersey

Værdi i alt: 6.400 kr.

Til nummer fire i Smukboldsturneringen er der:

6 x rygsæk fra Hummel, 6 x drinkskort á kr. 500,- fra Smukfest, 6 x 6-pak Faxe Kondi og Booster fra Unibrew + 6 x den officielle Smukbold-jersey

Værdi i alt kr. 5.700 kr.

Se kontaktoplysninger

Vi bruger cookies på smukfest.dk til trafikmåling og optimering af sitet – er det fino-bambino med dig?