/media/3765/camp2_header.png

SpaceCamp

SpaceCamp er for jer, der kræver plads. For jer med store armbevægelser. For jer, der gerne vil ligge i lejr med alle efterskolevennerne, gymnasieklassen, soldaterkammeraterne eller ekskæresterne...

Med SpaceCamp reserverer I et stykke af vores allerbedste pløk-jord. Så kan I komme dryssende, som det passer jer. Det eneste krav er, at I ankommer senest mandag den 6. august kl. 18.00, hvor vi ellers lader andre festivalglade mennesker flytte ind på de tomme pladser i jeres Space.

Du kan købe din plads til SpaceCamp fra tirsdag den 16. januar 2018 kl. 10 på Smukshoppen. 

Placering

SpaceCamp er i 2018 placeret på KærligHedens mark 3 - bedre kendt som RoligHeden. Bosætter du dig på Roligheden, accepterer du nogle få, ekstra regler, som sikrer lidt mere orden og nattero end på resten af KærligHeden.

RoligHeden er placeret to kilometer fra festivalpladsen, men de gratis shuttlebusser kører i døgndrift og fragter jer ind til festivalpladsen hurtigere, end du kan nå at sige "prøliåhørheregå"!

Størrelse på SpaceCamp

En SpaceCamp består af et kvart campingfelter kaldet en ”brik”. Hver brik har en størrelse på ca. 125 m2. Og hvor mange telte er det så, spørger du? Det afhænger selvfølgelig af størrelsen på jeres telte. Men gennemsnitsstørrelsen på et telt er omkring 12 m2, hvilket vil sige, at der er plads til 10 telte i én brik. 

Brikkerne er ikke nødvendigvis kvadratiske, så både længden og bredde kan variere – men arealet er altid det samme. Det er derfor ikke muligt at planlægge campens indretning hjemmefra, men det er vi sikre på, at I godt kan finde ud af på stedet i samarbejde med de hjælpsomme campingvagter. 

Husk på, at den maksimalt tilladte teltstørrelse er 16 m2 inkl. fortelt – på ligefod med andre Smuklinge, som medbringer deres eget telt.

Se kontaktoplysninger

Vi bruger cookies på smukfest.dk til trafikmåling og optimering af sitet – er det fino-bambino med dig?