/media/1097/header_campingvogn.jpg

Campingvogn

Find din bedste camping-habit, de hvide tennisstrømper og H2O klip-klapperne frem fra gemmerne, støv klapstolene af og kom af sted: Det her er god, gammeldags komfortabel camping!

Næsten-egen-seng, fast tag over hovedet, god plads til bagagen – det er unægteligt komfortabelt og rart at bo i campingvogn, når man er på festival.

Det kan godt være, at du ikke kommer helt så langt væk fra din civiliserede dagligdag, som hvis du havde boet i et telt eller en stor øldåse, men campingvognen er meget en attraktiv bolig på Smukfest. Der findes et begrænset antal "campingvognsbilletter", og sådan én giver dig lov til at tage din egen campingvogn med. Du kan ikke leje en campingvogn af Smukfest.

Bemærk: Billetter til campingvogne på Smukfest 2017 er udsolgt.

Bemærk, at det ikke er muligt at få strøm til sin campingvogn. Vi er – selvom man godt kan glemme det – på en festivalmark, ikke en regulær campingplads. Du kan medbringe gasdrevet køleskab i din vogn, hvis det er en godkendt tilslutning, og flasken må max være på 11 kg. Ombytning tilbydes ikke.

Nedenfor finder du svar på en masse praktiske spørgsmål vedrørende campingvognsophold på Smukfest. For lethedens skyld refererer vi her på siden til campingvogne, men hvis du hellere vil bo i en autocamper eller en varevogn, der er indregistreret til camping, er det også okay, når bare du holder dig indenfor pladsgrænserne. Billetten er ikke gyldig til Camplet.

Opsætning/levering af campingvogn

Hvis en ekstern udlejer kommer med din vogn
Har du en ekstern udlejer til at komme med din vogn, kan vedkommende henvende sig til campingvagterne og få henvist en plads. De kan køre ind uden armbånd eller billet. 

Hvis din ven kommer med din vogn
Så gør din kammi selvfølgelig, ligesom du selv ville have gjort (se nedenfor). Har du venner, som kommer og sætter din campingvogn op, som allerede har sat din campingtilladelse i vognens vindue, kan du IKKE efterfølgende køre ind i din egen bil og læsse af. Så parkerer du på Festival P og tager shuttlebussen ind til campingvognen med dine ting.

Hvis du selv kommer med din vogn
Kommer du selv med din vogn, har du pakket alle dine ting i vognen, fordi du er smart! Så kører du ind med bil og campingvogn, viser vagterne din billet. De ombytter billetten til en campingtilladelse, som du sætter synligt i vognens rude. Du stiller vognen på den anviste plads, kører bilen ud på Festival P med det samme og tager en shuttlebus retur. Sørg for at have armbånd på, når du kommer tilbage, så du uden problemer kan komme ind på campingvognsområdet igen.

Indflytning

Campingvogn-området åbner for beboelse kl. 10.00 mandag d. 7. august 2017. Har du tid, lyst og lejlighed, må du dog rigtig gerne ankomme med din campingvogn til området allerede fra fredag den 4. august – bare undgå at planlægge din ankomst med campingvogn samme søndag, som vi åbner for teltslagning (den 6. august). Du kommer til at sidde i kø, og det bliver en træls dag. Vælg i stedet fredag, lørdag eller mandag.

Bemærk, at aflevering af din campingvogn er din eneste lejlighed til at læsse bagage af. Man kan ikke efterfølgende komme i bil (hverken med eller uden armbånd) for at læsse af til campingvogne. I stedet skal du tage bilen til Festival P og tage dine ting med i shuttlebussen tilbage til campingvognen.

Reglerne for autocampere er de præcis samme, som for campingvogne.

Feltstørrelser

De enkelte pladser er 5,5 meter brede og 7 meter dybe. Da vi skal overholde en brandspredningsafstand mellem de enkelte vogne på tre meter, vil det sige, at campingvogne ikke må overskride 2,5 meter bredden og 7 meter i længden. Overholdes disse mål ikke, bliver vi nødt til at afvise campingvognen.

Husk billet til både dig og din vogn

Du kan godt ankomme og stille campingvogn uden armbånd - du skal dog have din campingvognsbillet med. Det vil umiddelbart inden festivalen være muligt at printe sin campingbillet fra MIN KONTO på shop.smukfest.dk. Den ombyttes til en campingtilladelse ved ankomst, som SKAL sidde synligt i ruden på din vogn. 

Alle, der overnatter på Smukfest, skal bære gyldigt festivalarmbånd. Siden Smukfest 2014 har vi indhegnet samtlige campingområder, hvilket medførte et kraftigt fald i antallet af tyverier og andre trælse ting. Det giver en tryggere og bedre festivalcamp for dig. Den succes gentager vi naturligvis i 2017, og du skal derfor have et gyldigt festivalarmbånd for at få adgang til campingvogn-området.

 

Se kontaktoplysninger

Vi bruger cookies på smukfest.dk til trafikmåling og optimering af sitet – er det fino-bambino med dig?