/media/1185/header_cansleep.jpg

Overnatning

CanSleep

At overnatte i en dejlig sval bajer, mens man tilbringer sin sommerferie på Smukfest. Det er mange gæsters drøm!

Da de store overnatningsdåser blev opfundet på Smukfest i 2005, vakte det stor opsigt. Et årti senere er det fortsat et imponerende syn, når en lille, eksklusiv skare tager hul på de enorme sixpacks i Skanderborg!

Skulle du være så heldig at få fat i en CanSleep, kommer du til at bo i en unik og meget populær overnatningsform, som ligger på en blærerøvsfaktor 12 på 10-skalaen. 

Bemærk: CanSleep er udsolgt til Smukfest 2017. 

Når du ankommer, er der redt op med dyner, puder og linned til to personer. Kan I presse en ekstra person ind, skal I bare gøre det.

Minibaren fyldes en gang dagligt med Royal UniBrews produkter (onsdag - mandag 6 øl/vand per. dag). Der er opholdsrum i stueetagen med borde stole, hylder, knager og spejl samt trappe til hems med indbygget ovenlysvindue, og så er der naturligvis indlagt lys og strøm så du kan få liv i din telefon, mens du selv lader op.

Dåsen har aflåselig indgang, og CanSleep-området state of the art toilet- og badeforhold eksklusivt reserveret til indbyggere i Dåseland!

CanSleep ligger på campingområdet Skanderborghus med fem minutters gang til festivalpladsen. På området kan du blandt andet nyde en svinelækker morgenmad i æg & bacon-baren, og så ligger området direkte ud til Skanderborg Sø med alt, hvad det indebærer: Badebro, frisk søluft og en mageløs udsigt.

Ankomst

CanSleep åbner tirsdag 8. august kl. 16.00 i 2017, men hvis du først er klar til at flytte ind senere, er det helt fint.

De enkelte CanSleep uddeles ved fremmøde efter først-til-dåse-princippet, og det er ikke muligt at forhåndsreservere specifikke dåser. Vi udleverer to nøgler til hver CanSleep.

Størrelse

En CanSleep er i to plan og måler 220 cm i diameter og 375 cm i højden.

Adgang

Siden Smukfest 2014 har vi indhegnet samtlige campingområder, hvilket medførte et kraftigt fald i antallet af tyverier og andre trælse ting. Det giver en tryggere og bedre festivalcamp for dig. Den succes gentager vi naturligvis i 2017, og du skal derfor have et gyldigt festivalarmbånd for at få adgang til CanSleep-området.

Der udover er CanSleep-området det eneste på festivalen, som ikke er åbent for alle gæster. Med din CanSleep følger fire gæstekort. Det kan du vise i dåsereceptionen og få gæster med ind på det lukkede CanSleep-område, hvor der jo er toiletter, bade og fredelig hygge. Gæsterne skal også bære gyldigt festivalarmbånd.

Se kontaktoplysninger

Vi bruger cookies på smukfest.dk til trafikmåling og optimering af sitet – er det fino-bambino med dig?