/media/1095/header_hotelt.jpg

Overnatning

Hotelt

Hotelt er kort og godt et hotelværelse med pløkker. Dog med den lille krølle, at du faktisk må tage dit hotelværelse med hjem fra Smukfest, når du er færdig med at bo i det!

Hotelt er et tilbud til dig, der gerne vil slippe at stå i kø og for bøvlet med selv at slå dit telt op – det klarer vi for dig, og vi gør det med et smil. Hoteltet er i god kvalitet og lavet af genbrugsmaterialer. Det kan købes til både to og fire personer, og er i år placeret på følgende områder:

  • Skanderborghus 
  • Stadion 
  • Sølund Øvre
  • Sølund Midt
  • Banerne
  • Kærligheden

Lejrsystemet åbner 14. juli

Bemærk: Hotelte til Smukfest 2017 er udsolgt, men der er korte ventelister til KærligHeden og Banerne. Skriv dig op på shop.smukfest.dk/boformer!

"Vi vil gerne bo sammen"

Smukfest hylder det gode naboskab, så hvis I er en flok, der gerne vil ligge i lejr sammen, klarer vi det for jer. Det kræver blot, at I sørger for at købe jeres Hotelte på de samme områder, samt at I alle har købt den samme Hotelt-type. 2- og 4-personers telte bliver nemlig ikke slået op i én pærevælling.

Det er ikke sikkert, at samtlige telte i lejren bliver direkte naboer. Men vi garanterer, at der højest er en brandvej imellem, og så har I jo samtidig et sted at mødes.

Når vi åbner for lejrsystemet, får du direkte besked – det er den 14. juli i år.

Teltstørrelser

Hoteltene på Smukfest findes i to forskellige størrelse. En lille, snedig to-personers igloo og et større fire-personers telt med to sovekabiner. Du kan se målene på de to typer telte her:

Et 2-personers Hotelt er 130 cm højt og måler 210 x 210 cm i grundplan.

Et 4-personers Hotelt er 135 cm højt og måler 220 x 490 cm i grundplan.

Det er dejligt at ligge tæt, så hvis I kan klemme flere personer ind i teltene, er I naturligvis velkomne til det. 

Ankomst

Når du har købt et Hotelt, kan du selv vælge, hvornår du vil ankomme til festivalen. I 2017 åbner Hoteltområderne tirsdag 8. august kl. 16.00 (KærligHeden dog søndag d. 6. august kl. 14.00), men hvis du først er klar til at flytte ind senere, er det helt fint. Hoteltet er DIT og bliver ikke givet til andre.

Ingen kinesere lider overlast under tilblivelsen af dit telt!

Vores Hotelte er produceret i Kina under forholdene for BSCI. Det sikrer, at produktionen er sket under ordentlige forhold. De ansatte har arbejdet i et miljø, hvor der er styr på lønninger og antallet af arbejdstimer, og der er selvfølgelig hverken børnearbejde eller diskrimination.

Derudover er der på fabrikkerne taget højde for, at miljøet skal respekteres, og dit Hotelt er derfor lavet af genbrugsmaterialer.

 

Se kontaktoplysninger

Vi bruger cookies på smukfest.dk til trafikmåling og optimering af sitet – er det fino-bambino med dig?