/media/3120/header_kartent.jpg

Paphus

Miljøvenlig papbolig, som du selv sætter op – i førsteklasses placering, fem minutters gang fra Sherwood. Paphuset er inkl. låneluftmadras.

Den er god nok – som noget nyt kan du i 2017 bo i en papbolig på Smukfest! Bæredygtighed er i højsædet, og du er samtidigt helt tæt på festivalpladsen, bare fem minutters gang til Sherwood.

Paphuset er lige i Skovlundens ånd. Her fester vi ekstra samvittighedsfuldt og kærligt. Du er samtidigt en del af noget helt nyt, idet ingen Smuklinger før har boet på dette nye område eller i de boformstyper, du finder her. Skovlunden har selvfølgelig egen restaurant og barer og bliver i det hele taget edderhyggelig. 

Men er Paphuset virkelig lavet af PAP? Ja. I kraftig kvalitet, men fuldstændigt nedbrydeligt på den gode måde. Vælg denne boform og sæt minimale miljøspor efter din festivaluge. 

Engangsbolig for to
Der er dør og et udluftningsvindue i dit Paphus, og den er idéel for to personer. Boligen er selvfølgelig testet til at klare en Smukfest, men er trods alt en engangshybel og beregnet til at holde én festival igennem. Hold de vilde fester med poledance og beerpong UDENFOR, så går det perfekt. Skulle du, imod forventning eller i tilfælde af decideret orkan, have brug for hjælp, så er den der naturligvis. Det er jo Smukfest. 

Selv-opsætning
Skovlunden åbner for indflytning søndag den 6. august kl. 14.00, herefter må du ankomme, når du vil – dit Paphus venter på dig. Ved ankomst får du et helt fladt hus udleveret. Det er super simpelt at sætte op, så det gør du selv. Det tager få minutter og er en hyggelig måde at starte en Smukfest på.

Vi har sat streger i græsset, så du kan se, hvor du og din lejr kan være. Bemærk netop, at eventuelle lejre laves på stedet, ikke på forhånd i det digitale lejrsystem. Der er selvfølgelig flinke guider at spørge til råds undervejs.

Låneluftmadras
Med i prisen for Paphuset er en af de GODE luftmadrasser for to personer, som du låner. Der er kompresser til oppustningen, så gem lungerne til fællessang. Silvan stiller luftmadrasser til rådighed for alle Paphusbeboere, og du henter din luftmadras hos dem. Det er også her, du afleverer den flad tilbage, når du tager hjem. På den måde minimerer vi både affaldsmængden og dit grejslæberi hjemmefra.

Når du forlader pladsen, kan du med et snuptag makulere dit Paphus. Så er der dejlig Paphus-toiletpapir til folket i 2018!

Paphusene sælges fra 8. februar kl. 10.00 på shop.smukfest.dk.

 

Se kontaktoplysninger

Vi bruger cookies på smukfest.dk til trafikmåling og optimering af sitet – er det fino-bambino med dig?