/media/1063/header_pigme.jpg

Pig Me

Pig Me er en svinesti. Bogstavelig talt! Vi har nemlig forvandlet 20 frilands-grisehytter til svinelækre festival-suiter. Købes på Lauritz.com med hammerslag 18. april 2017!

"Pig Me" er specialindrettede grisehytter på cirka 6 m2, som holder regnen ude og hyggen inde! Der er redt op med dyner, puder og linned til to personer. Der er naturligvis indlagt lys og strøm, så du kan få nyt liv i din telefon, mens du selv lader op. Der er et stort vindue i endevæggen, og desuden er der en køletaske i hver hytte og små delikate forkælelser. Endelig kan alle hytter naturligvis aflåses, så dine ejendele er i sikkerhed, mens du fester igennem i skoven.

Pig Me ligger på campingområdet Skanderborghus med fem minutters gang til festivalpladsen. På området kan du blandt andet nyde en svinelækker morgenmad i æg & bacon-baren, og så ligger du direkte ud til Skanderborg Sø med alt, hvad det indebærer: Badebro, frisk søluft og en mageløs udsigt.

Kun på auktion

Kort sagt: Hvis du er til festival på første klasse, er Danmarks Smukkeste Svinesti lige noget for dig. 

Pig Me kan imidlertid ikke købes som de andre Smukfest-boformer. De sælges på auktion til fordel for Polka Verner Legatet (på Lauritz.com) og udloddes som gevinster i konkurrencer m.m. Følg godt med på Facebook foråret igennem, hvis du vil leve i sus og dus, mens de andre ruller sig i mudder. Du kan også skrive dig op til vores nyhedsbrev her, så får du besked, når auktionerne er på vej.

Ankomst og adgang

Når du har købt en Pig Me, vælger du selv, hvornår du vil ankomme til festivalen. Pig Me-området åbner tirsdag den 8. august kl. 16.00, men hvis du først er klar til at flytte ind senere, er det helt fint med os. 

Siden Smukfest 2014 har vi indhegnet samtlige campingområder, hvilket medførte et kraftigt fald i antallet af tyverier og andre trælse ting. Det giver en tryggere og bedre festivalcamp for dig. Den succes gentager vi naturligvis i 2017, og du skal derfor have et gyldigt festivalarmbånd for at få adgang til Pig Me-området.

Se kontaktoplysninger

Vi bruger cookies på smukfest.dk til trafikmåling og optimering af sitet – er det fino-bambino med dig?