/media/3119/header_igloo.jpg

Sommerigloo

Næste generation af festivalboliger er ankommet. Simple, men holdbare konstruktioner, der giver fast tag over hovedet og plads til både hvile, kærlighed og samvær. Du kan leje en alkove for to personer i de nybyggede, unikke iglooer.

Smukfest er kendt for unik festivalarkitektur, og her en af de spektakulære nyheder i 2017. En kæmpe igloo-konstruktion med 10 alkover – den nye generation af festivalboliger. 

Iglooen kombinerer flere fine ting: Bæredygtighed, fællesskab og komfort!

Din alkove

Din plads er én ud af de i alt 10 soverum, der er i en igloo. Der er madras i alkoven, så bare kom med din dyne og bedste ven eller kæreste. Jeres rum (og dermed også madrassen) er 2 meter lang. Rummet er smallest ved indgangen og ud mod fællesarealet (1,2 meter), og bliver bredere ud mod ydervæggen (2,2 meter). 

Under sengen er der plads til opbevaring som kan aflåses. 

Bofællesskabet

Du får altså fast tag over hovedet, selvom du er på festival, og samtidigt er du en del af et bofællesskab. Iglooen er konstrueret til både at give privatliv, når man har brug for det, men også at man kan lære nye mennesker at kende. 

Sommeriglooen er i alt 9 meter i diameter og 4,7 meter høj i toppen, så der er også fin plads i midten af rummet. Der er to ind/udgange i en igloo, og da du bor i noget helt anderledes og nyt på festivalen, må du forvente en vis interesse og nysgerrige øjne på Skovlunden.

Indflytning

Skovlunden åbner for indflytning søndag den 6. august kl. 14.00, herefter må du ankomme, når du vil – din plads i iglooen venter på dig. Der er kun ganske få iglooer, men skulle du på forhånd kende andre på forhånd, som også har købt en alkoveplads, kan vi sørge for at I bor i samme igloo.

Lækkerhed og super placering

Ikke nok med alt det, men iglooerne er også placeret på Skovlunden, som er nyt i 2017 og ligger kun fem minutters gang fra Sherwood. Du behøver altså ikke køre shuttlebus, men går i stedet ad en hyggelig sti igennem skoven, når du skal frem og tilbage. Dog stopper shuttlebussen fra Parkering og KærligHeden selvfølgelig også her. At bo sammen med andre i en igloo er lige i Skovlundens ånd, fordi vi på her fester vi ekstra samvittighedsfuldt og kærligt – overfor hinanden og miljøet. Skovlunden har selvfølgelig egen restaurant og barer og bliver i det hele taget edderhyggelig. 

Iglooerne sælges fra 8. februar kl. 10.00 på shop.smukfest.dk.

 

Se kontaktoplysninger

Vi bruger cookies på smukfest.dk til trafikmåling og optimering af sitet – er det fino-bambino med dig?