/media/3118/header_tipi2.jpg

Tipi

Vi kender alle den klassiske tipi fra film og billeder, og nu kan du bo i en ikonisk, helt autentisk lærredstipi på Smukfest.

Der går næsten helt cowboyderåindijnaer i den på det nye område, Skovlunden, hvor et lille antal fine lærredstipier sættes op og kan lejes i 2017.

De måler 5,3 meter i diameter og er 3,1 meter høj i spidsen. Det gør den ideel til 4-6 personer, men I bestemmer selv. Man kan jo nemt få ekstra venner i Skanderborg i løbet af uge 32! Der er bund i teltet, men ellers ikke noget interiør. Silvan er få meter væk, og her kan man meget billigt leje en super god luftmadras.

Fantastisk placering
Tipierne er ikke bare komfortable, de er også smadder godt placeret. Det nye område ligger kun fem minutters gang fra Sherwood. Du behøver altså ikke køre shuttlebus, men går i stedet ad en hyggelig sti igennem skoven, når du skal frem og tilbage. Dog stopper shuttlebussen fra Parkering og KærligHeden selvfølgelig også her. Skovlunden åbner for indflytning søndag den 6. august kl. 14.00, herefter må du ankomme, når du vil – din tipi venter på dig. 

Gæstfrihed
Jeres tipi kan låses af, og alle har ret til lidt privatliv, men vær åben overfor nysgerrige Smuklinger på Skovlunden. Det er i Skovlundens ånd, fordi vi på Skovlunden fester vi ekstra samvittighedsfuldt og kærligt – overfor hinanden og miljøet. Skovlunden har selvfølgelig egen restaurant og barer og bliver i det hele taget edderhyggelig.

Tipier lejes fra 8. februar kl. 10.00 på shop.smukfest.dk.

 

Se kontaktoplysninger

Vi bruger cookies på smukfest.dk til trafikmåling og optimering af sitet – er det fino-bambino med dig?