/media/3782/skovlunden.png

Skovlunden

Skovlunden

Grønt, grønnere, grønnest – vi ses i det lille, naturskønne smørhul Skovlunden, hvor du kan slå dit eget telt op eller bo i en miljøvenlig boform.

En af de helt store nyheder på Smukfest i 2017 var campingområdet Skovlunden. Et dejligt stort, grønt område lige midt i skoven og med kig til Skanderborg Sø. Vi har arbejdet videre med det og forsøgt at gøre det endnu hyggeligere. Her er masser af natur og frisk luft! Hvor skønt lyder det ikke lige?

Skovlunden ligger kun 5 minutters gang fra Sherwood indgangen. Og vejen til skoven er tilmed ad en hyggelig, oplyst sti gennem skoven. Du kommer altså ikke tættere på, hvis du har planer om at komme på festival med eget telt. 

Bære- og væredygtighed

To nøgleord er bærende for Skovlunden: Bæredygtighed og væredygtighed. Bæredygtighed er efterhånden ikke gået mange menneskers næse forbi, og det er der god grund til. Vi skal være fælles om at sikre fremtiden, og bor du på Skovlunden, bidrager du til den bæredygtige camping. 

Det betyder, at man her rydder op efter hinanden og ikke mindst sig selv. Der sorteres affald, og teltet tager man med sig hjem igen. Alt i alt er præmissen, at man på Skovlunden ikke tager mere med, end man har tænkt sig at tage med hjem igen.

Alt er love på Skovlunden, og det er også her væredygtighed kommer ind i billedet. Her er man medskaber af en fantastisk festival, og der er plads til alle! På Skovlunden vil du også støde ind i campingVÆRTER og ikke vagter. Vær lige så søde ved de gæstfrie værter, som de er overfor jer. De runderer på pladsen for at gøre festivalen så behagelig som mulig for alle. 

Boformer

Skovlunden har et stort område, der er beregnet til medbragte telte. Derudover præsenterede Smukfest også i 2017 nogle helt nye boformer – Paphus og Tipi. 

Paphus er en bolig, som simpelthen er lavet af pap. Det er en engangsbolig for 2, og når festivalen er ovre, genbruges Paphusene for eksempel til toiletpapir. 

Tipi er lige præcis, som du forestiller – helt ægte indianeragtig. Tipien er beregnet til omkring 4-6 personer, alt efter hvor tæt man har lyst til at ligge. Den tages ned igen efter festivalen og bruges igen en anden gang.

Slæb ikke for meget med

På Skovlunden er det muligt at leje sig til alt det festivalgrej, man får brug for. Så bliver vejen til Smukfest også noget nemmere! Du finder en campingbod, som kan hjælpe dig med luftmadrasser inkl. en pumpning, campingstole, ørepropper og hvad du ellers kunne have brug for. 

Tre gode grunde til at bosætte sig på Skovlunden

  1. Kommer du med eget telt og vil gerne have så kort som muligt til pladsen, så er Skovlunden helt sikkert the place to be!
  2. Her er pænt! Skov, søudsigt, frisk luft og ryddeligt. 
  3. Her afprøver vi fremtidens festivalboliger. Skal du ikke selv bo i dem, så smut forbi og kig, måske bliver du budt på en øl?

 

Se kontaktoplysninger

Vi bruger cookies på smukfest.dk til trafikmåling og optimering af sitet – er det fino-bambino med dig?