/media/2749/app_camping.jpg

Overnatning

Camping i medbragt telt

Camping i eget telt er back-to-bacics. Det var sådan, det hele startede, og fortsat dét mange forbinder med en uge på festival. Muligheden for at komme og bo i eget telt er en del af din festivalbillet og koster altså ikke ekstra!

Alle med partout- eller endagsarmbånd kan campere i medbragt telt på Smukfest hele ugen (dog undtaget søndagsarmbåndet, med det kan du overnatte fra 13.-14. august 2017). Snart kommer der en oversigt og en guide til de forskellige campingområder på Smukfest, så du kan vælge det, der passer bedst til dig og din lejr.

Af hensyn til plads og sikkerhed... 

  • Må dit telt maksimalt fylde 16 m2 inkl. fortelt.
  • Pavillioner er ikke tilladt at sætte op, heller ikke prinshenninger over flere telte på én gang. Dog er det helt fint, hvis du bruger en presenning over individuelle telte for at holde regn ude.
  • Vi skal alle være her, og der er ikke ubegrænsede campingarealer til rådighed, derfor er det ikke tilladt at opstille telte, som ikke benyttes til beboelse.
  • Øvrige campingregler bliver meldt ud inden festivalen.
  • Både campister og gæster i lejren skal bære gyldigt Smukfest-armbånd.

 

Kun adgang med armbånd

Siden Smukfest 2014 har vi indhegnet samtlige campingområder, hvilket medførte et kraftigt fald i antallet af tyverier og andre trælse ting. Det giver en tryggere og bedre festivalcamp for dig. Den succes gentager vi naturligvis i 2017, så husk, at du skal have et gyldigt partout- eller endags-armbånd for at få kunne få adgang til camping-områderne. Søndags-armbånd er undtaget – det kan du kun overnatte på fra søndag den 13. august til mandag den 14. august 2017.

Se kontaktoplysninger

Vi bruger cookies på smukfest.dk til trafikmåling og optimering af sitet – er det fino-bambino med dig?