/media/1096/header_camping.jpg

Overnatning

Camping i eget telt

Camping i eget telt er back-to-bacics. Det var sådan, det hele startede. Det er er råt, usødet og uden filter, og det er så afgjort det rette for dig, der har festivalånden helt inde under huden.

Hvis du vælger at tage telt med hjemmefra og campere i det, er det muligt flere steder på Smukfest. Tjek vores lille guide for at finde det helt rigtige sted til dig og din lejr!

Der er lige et par ting, du skal være klar over, inden du tager afsted:

Af hensyn til plads og sikkerhed... 

...må dit telt maksimalt fylde 16 m2 inkl. fortelt.

Pavillioner er ikke tilladt at sætte op, heller ikke prinshenninger over flere telte på én gang. Dog er det helt fint, hvis du bruger en presenning over individuelle telte for at holde regn ude.

Vi skal alle være her, og der er ikke ubegrænsede campingarealer til rådighed, derfor er det ikke tilladt at opstille telte, som ikke benyttes til beboelse.

Øvrige campingregler bliver meldt ud inden festivalen.

Kun med gyldigt armbånd

På Smukfest 2014 indhegnede vi samtlige campingområder, som ellers altid havde været åbne for alle. Det medførte et kraftigt fald i antallet af tyverier og andre trælse ting. Derfor har vi siden holdt fast i det, så husk, at du skal have et gyldigt partout- eller endags-armbånd for at få kunne få adgang til camping-områderne. Søndags-armbånd er undtaget – det kan du IKKE campere med i 2016.

Åbning af campingområder

En ledig stump græs på Smukfest erobres efter først-til-Skanderborg-princippet. Derfor kan der være mange mennesker, når campingområderne åbner.

Bemærk, at tidspunktet for åbning af den enkelte campingplads på Smukfest kan ændre sig! Det betyder, at vores campingpladser kan åbne tidligere end angivet, hvis vores vagtchefer, af eks. sikkerhedsmæssige eller vejrmæssige årsager, finder det rigtigt.

Vi kan dog altid garantere, at der vil være ledige pladser på de enkelte campingpladser, hvis man først møder op til pladsens officielle åbningstid.

Se kontaktoplysninger

Vi bruger cookies på smukfest.dk til trafikmåling og optimering af sitet – er det fino-bambino med dig?