/media/2861/header_menneskeligheden.jpg

"Menneskeligheden"

På KærligHeden finder du et lille, nyt og ekstra kærligt område. Det hedder Menneskeligheden. Her er hygge, samvær og mulighed for at lære nye mennesker at kende – på tværs af nationaliteter og kulturer. Her findes også et stort fællestelt med komfortable køjesenge, hvor du kan ansøge om en plads!

"Menneskeligheden" er Smukfests tværkulturelle område, og det ligger selvfølgelig på KærligHeden! Menneskeligheden er stedet, hvor du møder nye mennesker og kan få en snak med nogen, der måske ikke lige lever eller ser ud som dig selv. Som beboer på Menneskeligheden ankommer man dagen før alle andre gæster og er med til at stable hele området på benene. Der er en stor fælleshave tilknyttet området.

De frivillige på Smukfest, som står bag det nye område, vil gerne vise, at vi i Danmark har en plads til alle, der vil samværet, fællesskabet og kærligheden. Med Menneskeligheden ønsker vi at nedbryde de grænser og barrierer, der findes i dagligdagen. Du kan være med til at skabe et rum på Smukfest, hvor vi får en pause fra fordomme, ensomhed og tilbageholdenhed overfor fremmede og i stedet kommer tættere på hinanden – bare for en uge, men med minder der bliver hængende.

Du finder også en lille scene på Menneskeligheden, hvor både gæster og beboere kan optræde med musik, oplæg eller lege, ligesom der vil være en masse events, der er arrangeret på forhånd. Menneskeligheden er nemlig baseret på samarbejde, og at alle bidrager til projektet.

Det koster selvfølgelig ikke noget at bo på Menneskeligheden, men du skal ansøge om en plads i det store fællestelt. Her sover vi i køjesenge. Det er en meget anderledes festivaloplevelse, hvor du bryder ud af det almindelige lejrliv og møder nye venner – måske for livet? Vi kan ikke garantere alle en plads, men får du den, er den din resten af festivalen. I kan godt være to, tre eller fire om en ansøgning, så du får et par venner med.

Lidt privatliv har alle mennesker brug for, så der er kun adgang for beboerne i teltet (og du skal, som alle andre steder på Smukfest, bære gyldigt armbånd).

Menneskeligheden er ikke åben for ansøgninger endnu.

Se kontaktoplysninger

Vi bruger cookies på smukfest.dk til trafikmåling og optimering af sitet – er det fino-bambino med dig?