#smuk16 3. - 7. august 2016
header_telte.jpg

CanSleep

Kan man bo i en øldåse? Ja da, naturligvis kan man det – på Smukfest i hvert fald!

Når du køber en CanSleep kommer du til at bo i en unik og meget populær overnatningsform, som især appellerer til folk, der insisterer på, at kun det absolut bedste er godt nok.

Når du ankommer, er der redt op med dyner, puder og linned til to personer. Kan I presse en ekstra person ind, skal I bare give den gas.
Minibaren fyldes en gang dagligt med Royal UniBrews produkter (onsdag - mandag 6 øl/vand per. dag). Der er opholdsrum i stueetagen med borde stole, hylder, knager og spejl samt trappe til hems med indbygget ovenlysvindue, og så er der naturligvis indlagt lys og strøm så du kan få liv i din telefon, mens du selv lader op. Der er aflåselig indgang, state of the art toilet- og badeforhold eksklusivt reserveret til indbyggere i Dåseland, og så ligger CanSleep på en blærerøvsfaktor 12 på 10-skalaen.

CanSleep ligger på campingområdet Skanderborghus med fem minutters gang til festivalpladsen. På området kan du blandt andet nyde en svinelækker morgenmad i æg & bacon-baren, og så ligger området direkte ud til Skanderborg Sø med alt, hvad det indebærer: Badebro, frisk søluft og en mageløs udsigt.

 

Ankomst
CanSleep åbner tirsdag 2. august kl. 16.00, men hvis du først er klar til at flytte ind senere, er det helt fint med os.

De enkelte CanSleep uddeles ved fremmøde efter først-til-dåse-princippet, og det er på ingen måde muligt at forhåndsreservere specifikke dåser. Vi udleverer to nøgler til hver Can Sleep.
 

Størrelser
En CanSleep måler 220 cm i diameter og 375 cm i højden.

Husk armbånd
På Smukfest 2014 indhegnede vi samtlige campingområder, hvilket medførte et kraftigt fald i antallet af tyverier. Den succes gentager vi naturligvis i 2016, og du skal derfor have et gyldigt festivalarmbånd for at få adgang til CanSleep-området.


Gæster
Med en Can Sleep følger fire gæstekort. Det kan du vise i dåsereceptionen og få gæster med ind på det lukkede Can Sleep-område, hvor der jo er toiletter, bade og fredelig hygge. Gæsterne skal også bære gyldigt festivalarmbånd.