/media/2148/header_kaerligheden.jpg

Adgang og betaling med BIP

På Smukfest bipper du dig ind med den chip, der sidder i dit armbånd. I tilfælde af tyveri kan den spærres – smart. Men chippen kan også benyttes til betaling, det hedder cashless. Her kan du læse mere om, hvordan du gør.

Igen i år kører vi med cashless-betaling til Smukfest. Det er et valgfrit tilbud, som flere og flere gæster har valgt at benytte sig af. Alternativet er at betale kontant på Smukfest – hæveautomater- og boder findes på pladsen.

Tilbagebetaling af evt. resterende lommepenge fra din festival kan tilbageføres til din bankkonto. Det er muligt fra onsdag den 10. august, og der kan gå 1-3 bankdage, før pengene er retur. Knappen vil først være synlig på datoen. Udbetalingen sker ved cashless portalen.

Klik for Cashless portalen

Du kan tilknytte ét armbånd per cashless-konto. På kontoen kan du følge dit forbrug, sætte penge ind og evt. tilmelde dig auto-topup.

Kom godt i gang:

 1. Hent Cashless-app'en i AppStore eller Google Play og åben den.
  Bemærk - der findes desværre ingen app til Windows Phone og andre mærker. Kan du ikke downloade app'en, henvises du til smukfest.cposonline.dk eller Top Up-vognene på pladsen.

 2. Tryk "Opret bruger". Scan armbåndets QR-kode, eller indtast armbåndsnummeret, som står bag på din chip (under stoffet). Tryk "Næste".
    

 3. Udfyld fornavn, efternavn, fødselsdato, e-mail og adgangskode. Tryk på "Opret bruger". Du vil nu blive ført til forsiden af app'en.
  Indtast data
 4. Nu er det tid til at indbetale penge på armbåndet. Når du er på forsiden, trykker du "Indbetal" og indtaster beløbet (min. 100 kr, max 7500 kr.). Tryk "Indbetal". 
  Indbetal Beløb
 5. Udfyld dit navn i kortholderfeltet og udfyld de resterende felter med data fra dit betalingskort. Tryk "Fortsæt" – og så er du fuldstændig klar til at komme ud og feste i skoven! 
  Kortoplysninger

Hvordan ser jeg, hvad der er forbrugt på armbåndet? 
Når du er på forsiden af app'en, trykker du på feltet "Historik". Her kan du se kontoudtoget. 

Hvordan opretter jeg automatisk optankning på mit armbånd? 
Når du er på forsiden, trykker du på feltet "Indbetal". Her kan du trække knappen "Automatisk optankning" til højre. Du vælger hvilket beløb der automatisk skal tankes op med og trykker "Tilmeld automatisk optankning". 

Hvordan retter jeg kortoplysninger i automatisk optankning? 
Træk knappen med automatisk optankning til venstre, så den er slået fra. Opret en ny automatisk optankning med de nye kortoplysninger.

Hvordan får jeg resterende penge på armbåndet udbetalt? 
Der er selvfølgelig mulighed for at få udbetalt ubrugte penge igen efter den 10. august. Der kan gå 1-3 bankdage, før du har pengene på din almindelige bankkonto igen. 

HJÆLP OG MERE INFO
Opretter du ikke konto hjemmefra, eller har du brug for råd og vejledning, kan du få hjælp fra cashless-stederne på festivalpladsen. Har du brug for teknisk hjælp, kan du inden festivalen kontakte cashless@smukmail.dk. Under festivalen sidder de klar til at hjælpe i Informationen i Sherwood.

Se kontaktoplysninger

Vi bruger cookies på smukfest.dk til trafikmåling og optimering af sitet – er det fino-bambino med dig?