/media/2414/header-mobilopladning.jpg

Mobilopladning

Vi ved allesammen, hvor lækkert det er at kunne finde sine venner, tage et billede eller måske sende en besked hjem om, at du har det godt! Så det er selvfølgelig vigtigt, at man kan få ladet mobilos op under festen – derfor har du flere forskellige muligheder til Smukfest.

Bord/bænkesæt

Der er rundt omkring på hele festivalpladsen og på de forskellige campingpladser opsat store bord/bænkesæt med indbyggede mobilopladere. Så hvis telefonen har brug for strøm, kan du passende sætte dig her og eventuelt skåle med et nyt ansigt eller to! 

Aflåselig boks

Der er opsat aflåselige garderobeskabe, der koster 20 kr. hver gang man åbner dem. Det smarte ved skabene er, at der indeni er stikkontakter, så du kan med snilde og tryghed tage din egen oplader med, bruge garderobeskabene og få ladet din mobil op. 

Powerbank i samarbejde med Telia 

Igen i år har Smukfest lavet et samarbejde med Telia, så du allerede hjemmefra - eller på pladsen – kan købe dig en oplader. Det fungerer ganske simpelt, du køber årets oplader, som er lille og handy og lige til at have i lommen. Den kan ombyttes gratis en gang om dagen i Telias ladestationer, hvor det i øvrigt er rigtigt hyggeligt at hænge ud i sækkestolene.

Se kontaktoplysninger

Vi bruger cookies på smukfest.dk til trafikmåling og optimering af sitet – er det fino-bambino med dig?