/media/1136/header_boege.jpg

Overdragelse af boform/billet

Gik du forgæves ved salget af billetter og boformer til Smukfest 2016? Eller skal du bare overdrage et Hotelt til en anden person i din lejr? Så tjek mulighederne på din konto hos shop.smukfest.dk.

For at købe en billet eller en boform til #smuk16, skal du oprette en konto på shop.smukfest.dk. Beeptify er ikke længere en del af Smukfest-teknikken, nu skal du kun have én konto, og det er selvfølgelig hos Smukfest.

Status på dine Smukfest-sager

På shop.smukfest.dk kan du logge ind på “Min konto” og se armbånd og evt. boform. Armbånd sendes til din postkasse efter 1. maj 2016, og på kontoen kan du til den tid se, hvor langt Smukfest såvel som Postmand Per er kommet med det.

Har du købt en boform, kan du i juni 2016 - og inden du skal af sted til Skanderborg - hente den tilhørende print-selv-billet på din Smukfest-konto. Du modtager ikke denne billet hverken med e-mail eller posten, men skal hente den ved at logge ind på shop.smukfest.dk.

Tips til dig, der mangler en "boform"

De senere år er der blevet stadigt større rift om Smukfests “boformer” – altså overnatningsmuligheder, der står klar til dig på campingpladsen ved ankomst. 15. december 2015 kl 10.00 åbnede vi for salget af disse til næste års festival – og langt det meste blev revet væk på blot en time.

  • Det er fortsat muligt at skrive sig på venteliste til de fleste boformstyper, og det kan vi kun anbefale. Vi kan dog ikke oplyse dig om chancerne for at få tilbudt en boform.
  • Den 2. februar 2016 vil det være muligt at købe en ny type af boformer hummelHouse, dog i meget begrænset mængde. Men de er der, og det kan være din mulighed for at bo unikt på årets festival.
  • Husk altid: Du bliver ikke hjemløs på Smukfest. Alle med gyldigt partout- eller endagsarmbånd (dog undtaget søndagsarmbånd), kan selvfølgelig campere gratis i medbragt telt. Vi gør lige nu hvad vi kan for, at områderne skal være mere rummelige og herlige end nogensinde før. Boformer er et valgfrit tilkøb, som tilfører festivaloplevelsen ekstra komfort!

Videresalg og overdragelse

Skanderborg Festivalklub fraskriver sig ethvert ansvar for gæsters indbyrdes handel med billetter og boformer købt på shop.smukfest.dk.

... men vi vil gerne hjælpe dig så godt, vi kan, og gør vores yderste for at dæmme op for usmuk sortbørshandel.

På shop.smukfest.dk er det muligt at overdrage den billet eller boform, du har købt i shoppen, til en anden person, som også har oprettet en bruger på shoppen. Du skal kende vedkommendes e-mailadresse. Der er ingen penge involveret i overdragelsen: Dette svarer til, at du bortgiver din billet til en anden.

Det betyder, at hvis du har købt til hele lejren, kan du overdrage til de venner, du skal afsted med.

 

Brugeren, du overdrager til, vil få en mail, når Hoteltet er landet. Den nye ejer skal gå ind på MIN KONTO under "Armbånd & Boformer", der ligger det digitale produkt.

"Hvad med pengene? Og hvor er min billet?"

Når en bruger på helt almindelig vis har købt en boform på Smukfests shop, vil han eller hun få en kvittering per mail, og et digitalt produkt fremgår af "Min Konto" på shop.smukfest.dk. That's it. Først til sommer frigives print-selv-billetterne.

SÅ - hvis du står i en kold, mørk gyde i Fredericia og køber en udprintet kvittering eller (falsk) print-selv-billet til et Hotelt for 4 personer på Skanderborghus, så er du ude i noget skidt. Som boformsløs Smukling, er det du har brug for et digitalt produkt på din Smukfest-konto!

4. februar bliver der åbnet op for samme mulighed for at overdrage partoutbilletter, dog uden pengeudveksling.

Se kontaktoplysninger

Vi bruger cookies på smukfest.dk til trafikmåling og optimering af sitet – er det fino-bambino med dig?