#smuk15 5. - 9. august
header_crowd.jpg

Live Camp

Skrevet den 16. mar 2015
Live Camp er en tre dages festival på KærligHeden. Her fejrer vi vækstlaget og præsenterer en lang række af øjeblikkets bedste danske bands og solister på vej frem.
Lowrider Betty – vindere af Tak Rock 2014
Lowrider Betty – vindere af Tak Rock 2014

Live Camp 2015 er vores tre dages festival, hvor vi præsenterer en række skarpe bud på fremtidens danske musik. Live Camp 2015 afholdes som del af Smukfest fra søndag den 2. til tirsdag den 4. august på KærligHeden, festivalens fest-camp, smukt beliggende ned til søen i udkanten af Skanderborg.

De optrædende på Live Camp søndag og mandag er udvalgt af vores mentor-korps, der består af branchefolk med fingeren på den musikalske puls. Tirsdag på Live Camp præsenterer vi finalen i KarriereKanonen 2015.

 

Mendoza – Live Camps udvalgte i 2014
Mendoza – Live Camps udvalgte i 2014

Adgang med endags- eller partoutarmbånd til Smukfest 2015
Både endags- og partout billetter til Smukfest 2015 giver adgang til Live Camp. Der sælges ikke særskilt armbånd, men er der ikke udsolgt af partout- og enkeltdagsbilletter til Smukfest, er der mulighed for at købe disse ved indgangen, og dermed få adgang til Live Camp området. Alle andre kan følge med på Live Camp, når vi live-streamer fra arrangementet.

Live Camp lader sig kun gøre, fordi Smukfest har valgt Live Camp som en måde, hvorpå festivalen kan investere i vækstlaget og spotte nye artister til Smukfest. Live Camp 2015 støttes af en lang række firmaer og enkeltpersoner fra musikbranchen. KarriereKanonen er et samarbejde mellem DR, Bandakademiet og Smukfest. 

Live Camps udvalgte og Tak Rock
Booker-teamet fra Smukfests eget spillested, Walthers Musikcafé, er blandt publikum ved Live Camp 2015. Iblandt de deltagende bands søndag og mandag vil de vælge det band eller den solist, der skal åbne Bøgescenerne onsdag den 5. august, samt vælge et band der spiller i P3 Teltet torsdag under titlen ”Tak Rock præsenterer.”

Vinderen af KarriereKanonen præsenteres på P3 i løbet af festivalen.

Det er næsten rørende, at Smukfest tager vækstlaget seriøst nok til at sætte så professionel en produktion op. Både på scenen og backstage er der ingen fornemmelse af, at det "kun" er demobands, og når lyd og lys også er i top, så er det bare op til bandsene at vise, at de er opgaven voksen. Og det var et højt niveau i går, hvor stort set alle viste sig klar til næste level.

GAFFA, 4/8 2014