/media/7858/thirty-seconds-to-mars_filip-lundby_2.jpg

Spørgsmål og svar om den aflyste Smukfest

Her opdaterer vi løbende med svar på de mest almindelige spørgsmål, aktuelt især overførsel af billetter til 2022. Hvis du ikke kan finde svar på det, du søger, så send os en mail på info@smukfest.dk

Hvornår skal jeg tage stilling til, hvad der skal ske med mine produkter til 2021?  

Smukshoppen åbner for refundering/overførsel til 2022 fra den 1. juni til den 28. juni. Har du flere produkter, kan du selvfølgelig sagtens træffe forskellige valg for hvert enkelt. Tag meget gerne stilling til alle dine 2021-produkter på samme tid.

Kan jeg fortryde refunderingen af mine 2021-produkter i Smukshoppen?

Nej - Det er en ret tung manøvre at aflyse en Smukfest, og vi er nødt til at være lidt firkantede omkring refundering. Idet du trykker på “Bekræft”-knappen, starter Walthers maskineri i bogholderiet, og pengene er på vej til dig. Vi kan ikke bremse eller omgøre processen – der er ingen fortrydelsesret, når først du har valgt, hvad der skal ske med dine billetter/boformer. Men hvis du senere hen kommer til at ærgre dig over det, er du selvfølgelig hjerteligt velkommen til at orientere dig på shoppen, hvor du også kan forsøge at finde billetter eller boformer via ventelisten.

Kan jeg fortryde mit valg om at overføre billetten til 2022?

Nej - vi betragter din overførsel af billetter og boformer til 2022 som et nyt køb til næste Smukfest, som afholdes 31. juli - 7. august 2022. Ifølge forbrugeraftaleloven er der ikke fortrydelsesret ved køb af billetter og boformer til en festival som Smukfest. Finder du derfor senere ud af, at du hellere vil meditere i Timbuktu eller male udhæng på huset, så brug i stedet muligheden for videresalg imellem gæster, der kan findes via vores ventelister på Smukshoppen. Her vil man ofte kunne afsætte sin billet og glæde en anden. Sidste år overførte 95% deres partoutbilletter, og det var bestemt ikke svært at afsætte de sidste 5%. 

Hvad sker der, hvis jeg ikke gør noget ved min billet til den aflyste Smukfest 2021?

Hvis du ikke selv træffer beslutning, vil vi efter skæringsdatoen den 28. juli overføre dine billetter/boformer til festivalen i 2022. Men det er en stor hjælp for festivalen, hvis du selv tager stilling og trykker på knappen, så snart du kan. Så slipper du også for vores huske-mails om det!

Jeg er i tvivl om, jeg skal beholde min billet/boform til 2022, sig noget, der kan overbevise mig!

  1. Selvfølgelig skal du beholde din billet! Vi er i hele TO års underskud af fest og antidagligdag i bøgeskoven, og vi tør godt love, at det bliver en festival udover det sædvanelige, når det hele kulminerer til august næste år! 
  2. Hvis du eksempelvis vælger at refundere din partoutbillet, men kommer til at fortryde senere, kan det blive svært at få fat i en ny. Sidste år overførte 95% deres partoutbilletter og resten blev sendt videre til ventelisten, ligesom de vil blive gjort i år. Så hvis du har det mindste tvivl, så hold hellere fast i din billet! 
  3. Det er i denne tid så vigtigt for Smukfest, at mange vælger at overføre til 2022. Det betyder, at vi har lidt penge på kontoen til at arbejde videre for, og det er helt afgørende, når vi skal starte en ny festivalsæson op ♥️
  4. Skulle du senere finde ud af, at du hellere vil noget andet, så kan du altid forsøge at sælge din billet til en anden forhåbningsfuld gæst via ventelisten på shoppen. Der plejer at være mange andre, der gerne vil overtage pladsen i skoven 🌳

Jeg kender én, som har billet til 2021, men ikke vil afsted i 2022. Kan jeg overtage hendes billet via Smukshop?

Det kan du, hvis hun vælger at overføre sin billet til 2022 og senere hen overdrager den til dig i vores system. Al overdragelse og handel med billetter indbyrdes imellem vores gæster har vi været nødt til at bremse lige nu. Det vigtigste nu er at runde 2021 af med respekt for alle de gæster, der havde billet og forventninger parat.

Jeg har fire onsdagsbilletter, kan jeg godt refundere tre af dem og beholde én til 2022?

Ja, det kan du sagtens. Du vælger selv på Smukshop.dk, hvad der skal ske med hver enkelt billet/boform, hvis du har flere festivalsager i hus. Tag gerne stilling til alle dine produkter på samme tid. 

Jeg har ikke billet, så hvornår kan jeg købe en til 2022?

Det kan vi ikke sige med sikkerhed endnu. Står du uden billet og vil gerne sikre dig en plads i køen til et partoutarmbånd eller et af de andre udsolgte armbånd eller boformer til Smukfest 2022, så har du mulighed for at skrive dig på ventelisten til disse via shoppen, så længe der er plads. Når alt omkring refundering og overførsel af billetter og boformer afsluttes, vil ventelisten få mulighed for at købe, og når den proces er gennemført, ved vi, hvad vi reelt har til salg på hylderne til 2022. Vi melder selvfølgelig ud, så snart vi kan være mere konkrete. 

Jeg stod på venteliste til en partoutbillet til 2021. Beholder jeg min plads på ventelisten til 2022?

Hvis du tidligere har skrevet dig på ventelisten til Smukfest 2021, så overflyttes du automatisk til den nye venteliste, hvor du vil have samme plads, som på den gamle. 

Jeg vil gerne refundere til en international konto, hvad gør jeg?

Hvis du kun har en udenlandsk konto, så er det også muligt at refundere og få sine penge indbetalt på denne, men det skal klares manuelt i festivalens administration. Kontakt os direkte på info@smukfest.dk.  

Vores familie har købt børnearmbånd, men junior når at fylde 14 år inden august 2022. Hvad gør vi?

Børnearmbånd købt til Smukfest 2021 kan – som alle andre billetter – overføres til 2022. Hvis dit barn når at fylde 14 år i mellemtiden, så gør det ikke noget. Bare mød op i Informationen på festivalpladsen, hvor I får børnearmbåndet udleveret. Vær dog opmærksom på, at børnearmbånd til Smukfest 2022, der bliver købt efter aflysningen af årets festival 2021, IKKE kommer til at være gyldige for unge over 13 år.

Jeg havde købt billet til en ven, og nu kan vi jo ikke overdrage i Smukshoppen. Hvad gør vi?

I har to muligheder: 1. Overfør billetten til 2022 og lad den stå på din konto, indtil vi åbner for overdragelse igen i efteråret 2020. Eller 2. Refundér billetten, så du får dine penge igen, og din ven mister sin billet. Det er lidt en træls situation, tak for tålmodigheden.  

Jeg har bedt om refundering af min billet, men har stadig ikke fået pengene, hvad sker der?

Dine penge er på vej hjem til din bankkonto, men der kan gå 5-10 hverdage fra du har klikket på bekræft, og til du har pengene. Går der længere tid, så kontakt os på info@smukfest.dk, så kigger vi på det.

Jeg har endagsbillet og vil gerne afsted i 2022, men kan jeg være sikker på, at musikprogrammet er det samme?

Vi er netop nu i fuldest mulig gang med at håndtere de mange, mange kontrakter, Smukfest har indgået med samarbejdspartnere. Det gælder også på musikfronten, hvor meget jo var faldet i hak til i år. Hvordan musikprogrammet bliver i 2022 er det alt for tidligt at sige noget om, men vores bookere arbejder selvfølgelig hårdt på at lave det bedst mulige. Vi håber, at du vil overveje at overføre din endagsbillet til 2022, selvom programmet er uvist – det skal helt sikkert nok blive fedt, uanset hvem der står på scenerne! 

Jeg vil gerne købe en CanSleep til 2022, er det muligt?

Indtil vi er helt i mål med at håndtere de tusindvis af armbånd og boformer, som skal refunderes eller overføres til 2021, så har vi ingen (KEINE) idé om, hvad vi kan tilbyde i 2022. Hvis ingen gæster beder om refundering af deres CanSleep, så ryger der 0 stk. videre til salg til 2022. Og vi har ikke aktuelle planer om at svejse flere, desværre. Samme ved-ikke-svar gælder alle andre boformer og billettyper pt. Du kan skrive dig på venteliste til de refunderede boformer og armbånd på shoppen, så længe der er plads på listerne.  

Hvorfor står der på Smukshoppen, at min billet er 0 kroner værd?

Ja, det er jo noget vås. Det skal du ikke tage dig af. Forklaringen er, at de 0 kr. er den pris, du har betalt for produktet igennem Smukshoppen. Du har formentlig fået billetten eller boformen overdraget fra en ven uden betaling igennem systemet. Den har selvfølgelig samme værdi, som alle andre af samme type.

Se kontaktoplysninger