/media/8376/saurus_jakobworre_245.png

8660-armbånd

Smukfest har igennem alle år været Skanderborgs festival. Det vil vi selvfølgelig gerne værne om, og derfor kan lokale Smuklinge fra Skanderborg Kommune købe et særligt dagsarmbånd til Sherwood for 100 kroner

8660-armbåndet blev indført i 2015 som et særligt tilbud til borgere med postnummer 8660. Efter masser af ønsker fra resten af det fællesskab vi kalder Skanderborg Kommune, har vi nu valgt at udvide dette tilbud, så alle borgere med bopæl i kommunen har mulighed for at købe sig et sådant armbånd for 100 kroner. Det betyder, at du også kan have postnummer i Ry, Galten og Hørning og stadig købe et armbånd. Derfor hedder det nu 8660/Skanderborg-armbåndet, men kan stadig det samme. Med armbåndet får du mulighed for at besøge Sherwood på en valgfri dag under festivalen – og derudover kan man frit benytte festivalens langtidsparkering og shuttlebusser, den dag man har købt armbånd til. 

OBS: 8660-armbåndet er uden camping - det vil sige, at du ikke kan blive og overnatte med armbåndet.

Hvordan køber man et 8660-armbånd?

Armbåndet kan kun købes ved personlig henvendelse på enten festivalens hovedkvarter FØLA, Birkevej 20, 8660 Skanderborg eller hos Walthers Musikcafé, Adelgade 125, 8660 Skanderborg*. I selve festivaldagene, fra 31. juli – 7. august 2022, kan armbåndet også købes ved billetsalget i Sherwood. 8660-armbåndet sælges i et begrænset parti til hver dag så længe lager haves.

Man skal medbringe billedlegitimation og sygesikringskort der angiver at man har fast adresse i Skanderborg Kommune. Et 8660-armbånd koster 100 kroner og sættes på med det samme. Tager man armbåndet af, er det ugyldigt.

Børn under 7 år kommer gratis ind, men kun ifølge med en voksen. Børn mellem 7 og 14 år kan ikke købe armbåndet selv og skal være ifølge med en voksen, når de skal ind på pladsen.

*Dato for køb før festivalstart opdateres senere

Kan man købe 8660/Skanderborg-armbånd til flere dage?

Ja, det kan man godt – men igen kun ved personligt fremmøde og de skal under alle omstændigheder sættes på ved købet. 

Hvad er Sherwood-området?

Det er et livligt festivalområde, der ligger lige udenfor selve festivalpladsen i Dyrehaven. I Sherwood finder du masser af boder, barer og spisemuligheder – og området er desuden hjemsted for The Hood, der hver dag præsenterer forskellige former for liveunderholdning.

Se kontaktoplysninger