/media/3648/jwo_smukfest_under_koncert_boegescenen_ons_rasmus_seebach_2017_00ikpa5u4d.jpg

"Jeg vil meeeeed!"

JA! Det skal du da også. Den 40. udgave af Smukfest bliver vild og smuk som ingen anden. Partoutarmbåndene er udsolgte, men bare rolig: Endagsarmbåndene bliver sat til salg den 4. februar!

Partoutarmbånd til Smukfest 2019 blev revet væk i løbet af 65 minutter, da de blev sat til salg 4. december 2018. Det er temmelig tosset, så det er med at sidde klar ved tasterne i Smukshoppen, hvis du satser på et endagsarmbånd.

Endagsarmbånd sælges på smukshop.dk den 4. februar kl. 10.00. Priser offentliggøres umiddelbart inden salget. 

Hvis du ikke når, at sikre dig en billet, så fortvivl ej! Der er mulighed for at skrive sig på venteliste til billetter eller boformer (Ventelisten til partoutarmbånd er i øjeblikket fuld). Det koster ikke noget, og det er slet ikke umuligt at købe ad denne vej – og til samme pris som alle andre. 

Ved salgsstart sætter vi køsystem på smukshop.dk. Stil dig derfor i køen kl. 09:59, der er ingen fordel i at ligge i kø i en digital sovepose før da.

Det står på ventedimsen, hvilket kønummer du har, og hvornår du cirka kan forvente at komme ind i Smukshoppen. Når du er gennem køen, er dit kønummer gyldigt i 20 minutter. I løbet af de 20 minutter skal du være færdig med at handle, da man sendes bag i køen efter 20 minutter. 

Fra du lægger dine billetter i kurven, har du 15 minutter (eller mindre, afhængigt af de samlede 20 minutter du har i shoppen), hvor boformer/armbånd er reserveret til dig. På de 15 minutter skal du gennemføre dit køb, ellers kan du miste billetterne, da de stilles ”tilbage på hylden”.

Vær opmærksom på, at der er max. antal for hver billet- og boformstype pr. bruger.

Sørg for, at du har en stabil netforbindelse og en opdateret browser. Det er en dum idé at aktivere "inkognito tilstand", deaktivere Javascript eller lignende i din browser, da det kan gøre, at du ikke kan handle på shoppen.
Og husk at både Dankort, VISA og Mastercard har en online sikkerhedsløsning, som gør nethandel mere sikker både for forretninger og kortholdere. Løsningen består af en engangskode, som du får tilsendt via SMS, hvis du handler for over 450 kr. Det er derfor en god ide at tjekke op på denne 3D-Secure løsning, om du har tilknyttet dit tlf. nummer til dit betalingskort, inden du handler i shoppen. Hvis du ikke har tilknyttet dit mobilnummer på forhånd, kan du blive bedt om at tilknytte det eller afslutte den aktuelle handel med NemID. 

Notér dig dit Kø-ID ved at skrive det ned eller tage et screenshot/billede af kø-vinduet, hvis du mod forventning skulle opleve problemer med køsystemet eller dit køb i shoppen. OBS: Kø-ID er IKKE det samme som dit nummer i køen, du finder Kø-ID’et under ”Forlad køen”-knappen i kø-vinduet. Send os det samt din IP adresse til smukshop@smukmail.dk, så kigger vi på sagen.

Ny på smukshop.dk?

I forbindelse med dit køb skal du oprette en konto på smukshop.dk Du kan med fordel oprette denne konto allerede nu. Det er bare VIGTIGT, at du husker e-mailadresse og kode korrekt, da du skal logge ind i forbindelse med købet.

Har du allerede en konto?

Hvis du er tilbagevendende gæst og købte billet eller boform på Smukshoppen i 2018 eller tidligere, har du formentlig allerede en konto på smukshop.dk. Her er det selvfølgelig lige så VIGTIGT, at du har styr på e-mailadresse/brugernavn og tilhørende kode, inden tirsdag morgen, hvor vi lægger køsiden på omkring kl. 9:00.

Har du problemer med din e-mailadresse/brugernavn og kode, skal du hurtigst muligt sende en mail til smukshop@smukmail.dk fra den e-mailadresse, du har tilknyttet din konto. Skriv "Login problemer" i emnefeltet, så vil vi forsøge at hjælpe dig hurtigst muligt.

Ratebetaling

Der er mulighed for at vælge at betale sine billetter/armbånd i rater. Betaling i rater forudsætter, at dit betalingskort af bank/kortudsteder er godkendt til ”abonnementsbetaling”. Læg den ønskede billet i kurven – i kurven kan du vælge ratebetaling, der er kr. 200,- dyrere pr. billet end hele beløbet ved kasse 1. 

Ventelister

Skulle en billettype blive udsolgt, åbner vi for, at du kan skrive dig på venteliste til 2 stk. af denne billettype pr. e-mailadresse. Des hurtigere du er til at skrive dig på ventelisten, desto højere er din chance for, at vi senere sender dig et tilbud. 

Se kontaktoplysninger