/media/3648/jwo_smukfest_under_koncert_boegescenen_ons_rasmus_seebach_2017_00ikpa5u4d.jpg

"Jeg vil meeeeed!"

JA! Det skal du da også. Den 40. udgave af Smukfest bliver vild og smuk som ingen anden. Selvom partoutarmbånd til #SMUK19 er udsolgte, betyder det ikke, at du ikke også kan nå at komme med. Det er nemlig ikke det samme uden dig!

Partoutarmbånd til Smukfest 2019 blev revet væk i løbet af 65 minutter, da de blev sat til salg 4. december 2018. Det er temmelig tosset! Den 4. februar blev endagsarmbåndene sat til salg, og her var I endnu engang hurtige på tasterne.

Hvis du ikke nåede at napse en billet, så find endagsarmbånd til søndag i Smukshoppen. Du kan også skrive dig på venteliste og måske være heldig at få et af de andre armbånd, f.eks. til hele ugen. Det samme er muligt med boformerne. Det koster ikke noget, og det er slet ikke umuligt at købe ad denne vej – og til samme pris som alle andre.

Ny på smukshop.dk?

I forbindelse med dit køb skal du oprette en konto på smukshop.dk Du kan med fordel oprette denne konto allerede nu. Det er bare VIGTIGT, at du husker e-mailadresse og kode korrekt, da du skal logge ind i forbindelse med købet.

Har du allerede en konto?

Hvis du er tilbagevendende gæst og købte billet eller boform på Smukshoppen i 2018 eller tidligere, har du formentlig allerede en konto på smukshop.dk. Her er det selvfølgelig lige så VIGTIGT, at du har styr på e-mailadresse/brugernavn og tilhørende kode, inden tirsdag morgen, hvor vi lægger køsiden på omkring kl. 9:00.

Har du problemer med din e-mailadresse/brugernavn og kode, skal du hurtigst muligt sende en mail til smukshop@smukmail.dk fra den e-mailadresse, du har tilknyttet din konto. Skriv "Login problemer" i emnefeltet, så vil vi forsøge at hjælpe dig hurtigst muligt.

Ratebetaling

Der er mulighed for at vælge at betale sine billetter/armbånd i rater. Betaling i rater forudsætter, at dit betalingskort af bank/kortudsteder er godkendt til ”abonnementsbetaling”. Læg den ønskede billet i kurven – i kurven kan du vælge ratebetaling, der er kr. 200,- dyrere pr. billet end hele beløbet ved kasse 1. 

Ventelister

Skulle en billettype blive udsolgt, åbner vi for, at du kan skrive dig på venteliste til 2 stk. af denne billettype pr. e-mailadresse. Des hurtigere du er til at skrive dig på ventelisten, desto højere er din chance for, at vi senere sender dig et tilbud. 

Se kontaktoplysninger