/media/3648/jwo_smukfest_under_koncert_boegescenen_ons_rasmus_seebach_2017_00ikpa5u4d.jpg

"Jeg vil meeeeed!"

JA! Det skal du da også. Den 40. udgave af Smukfest bliver vild og smuk som ingen anden. Selvom partoutarmbånd til #SMUK19 er udsolgte, betyder det ikke, at du ikke også kan nå at komme med. Det er nemlig ikke det samme uden dig!

Partoutarmbånd til Smukfest 2019 blev revet væk i løbet af 65 minutter, da de blev sat til salg 4. december 2018. Det er temmelig tosset! Den 4. februar blev endagsarmbåndene sat til salg, og her var I endnu engang hurtige på tasterne.

Hvis du ikke nåede at napse en billet, så fortvivl ej. Der er stadig endagsarmbånd tilbage i Smukshoppen. Du kan ligeledes skrive dig på venteliste til at få fingrene i et af de udsolgte endagsarmbånd (ventelisten til partout- og fredagsarmbånd er i øjeblikket fuld). Det samme er muligt med boformerne. Det koster ikke noget, og det er slet ikke umuligt at købe ad denne vej – og til samme pris som alle andre.

Ny på smukshop.dk?

I forbindelse med dit køb skal du oprette en konto på smukshop.dk Du kan med fordel oprette denne konto allerede nu. Det er bare VIGTIGT, at du husker e-mailadresse og kode korrekt, da du skal logge ind i forbindelse med købet.

Har du allerede en konto?

Hvis du er tilbagevendende gæst og købte billet eller boform på Smukshoppen i 2018 eller tidligere, har du formentlig allerede en konto på smukshop.dk. Her er det selvfølgelig lige så VIGTIGT, at du har styr på e-mailadresse/brugernavn og tilhørende kode, inden tirsdag morgen, hvor vi lægger køsiden på omkring kl. 9:00.

Har du problemer med din e-mailadresse/brugernavn og kode, skal du hurtigst muligt sende en mail til smukshop@smukmail.dk fra den e-mailadresse, du har tilknyttet din konto. Skriv "Login problemer" i emnefeltet, så vil vi forsøge at hjælpe dig hurtigst muligt.

Ratebetaling

Der er mulighed for at vælge at betale sine billetter/armbånd i rater. Betaling i rater forudsætter, at dit betalingskort af bank/kortudsteder er godkendt til ”abonnementsbetaling”. Læg den ønskede billet i kurven – i kurven kan du vælge ratebetaling, der er kr. 200,- dyrere pr. billet end hele beløbet ved kasse 1. 

Ventelister

Skulle en billettype blive udsolgt, åbner vi for, at du kan skrive dig på venteliste til 2 stk. af denne billettype pr. e-mailadresse. Des hurtigere du er til at skrive dig på ventelisten, desto højere er din chance for, at vi senere sender dig et tilbud. 

Se kontaktoplysninger