/media/6979/thirty-seconds-to-mars_filip-lundby_2.jpg

"Jeg vil meeeeed!"

JA! Det skal du da også. Den 41. udgave af Smukfest bliver vild og smuk som ingen anden. Her er lidt gode ting at vide, inden billetsalget går løs.

SMS-verifikation

Den nye sikkerhedsstandard for nethandel 3D Secure findes også på Smukshoppen fra i år. Så vær klar med din telefon, hvor du får en bekræftelses-sms, når du svinger kortet. Hvis du ikke har tilknyttet dit mobilnummer på forhånd, kan du blive bedt om at tilknytte det eller afslutte den aktuelle handel med NemID, når du køber din billet til Smukfest.

Ny på smukshop.dk?

I forbindelse med dit køb skal du oprette en konto på smukshop.dk Du kan med fordel oprette denne konto allerede nu, inden den 3. december.

Har du allerede en konto?

Hvis du er tilbagevendende gæst og købte billet eller boform på Smukshoppen i 2019 eller tidligere, har du formentlig allerede en konto på smukshop.dk. Her er det selvfølgelig lige så VIGTIGT, at du har styr på e-mailadresse/brugernavn og tilhørende kode inden billetsalget går igang.

Har du problemer med din e-mailadresse/brugernavn og kode, skal du hurtigst muligt sende en mail til smukshop@smukmail.dk fra den e-mailadresse, du har tilknyttet din konto. Skriv "Login problemer" i emnefeltet, så vil vi forsøge at hjælpe dig hurtigst muligt.

Ratebetaling

Der er mulighed for at vælge at betale armbånd i rater. Betaling i rater forudsætter, at dit betalingskort af bank/kortudsteder er godkendt til ”abonnementsbetaling”. Læg den ønskede billet i kurven – i kurven kan du vælge ratebetaling, der er kr. 200,- dyrere pr. billet end hele beløbet ved kasse 1. Altså 50,- per rate. 

Ventelister

Skulle en billettype blive udsolgt, åbner vi for, at du kan skrive dig på venteliste til 2 stk. af denne billettype pr. e-mailadresse. Des hurtigere du er til at skrive dig på ventelisten, desto højere er din chance for, at vi senere sender dig et tilbud. 

Køsystemet

Ved salgsstart sætter vi køsystem på smukshop.dk. Stil dig derfor i køen kl. 09:59, der er ingen fordel i at ligge i kø i en digital sovepose før da.

Det står på ventedimsen, hvilket kønummer du har, og hvornår du cirka kan forvente at komme ind i Smukshoppen. Når du er gennem køen, er dit kønummer gyldigt i 20 minutter. I løbet af de 20 minutter skal du være færdig med at handle, da man sendes bag i køen efter 20 minutter. 

Fra du lægger dine billetter i kurven, har du 15 minutter (eller mindre, afhængigt af de samlede 20 minutter du har i shoppen), hvor boformer/armbånd er reserveret til dig. På de 15 minutter skal du gennemføre dit køb, ellers kan du miste billetterne, da de stilles ”tilbage på hylden”.

Vær opmærksom på, at der er max. antal for hver billet- og boformstype pr. bruger.

Sørg for, at du har en stabil netforbindelse og en opdateret browser. Det er en dum idé at aktivere "inkognito tilstand", deaktivere Javascript eller lignende i din browser, da det kan gøre, at du ikke kan handle på shoppen.

Notér dig dit Kø-ID ved at skrive det ned eller tage et screenshot/billede af kø-vinduet, hvis du mod forventning skulle opleve problemer med køsystemet eller dit køb i shoppen. OBS: Kø-ID er IKKE det samme som dit nummer i køen, du finder Kø-ID’et under ”Forlad køen”-knappen i kø-vinduet. Send os det samt din IP adresse til smukshop@smukmail.dk, så kigger vi på sagen.

Se kontaktoplysninger