/media/8644/stemning_theis-poulsen_0022.jpg
Foto: Theis Poulsen

Overdragelse af boform/billet

Hvordan overdrager du boformer eller armbånd til en ven - og hvad med overdragelse med betaling? Læs og bliv klog lige her.

For at du kan modtage et armbånd eller en boform fra en anden Smukling, skal du have en konto på shop.smukfest.dk. Det er nemt og koster ikke noget.

Når du har oprettet kontoen, giver du ham/hende, der skal overdrage til dig, besked om hvilken mailadresse, du er oprettet med. Personen starter overdragelsen, og du vil få besked på mail, når overdragelsen har fundet sted - samtidigt vil du kunne se det digitale produkt under MIN KONTO på shop.smukfest.dk. 
Bemærk: Der er ingen penge involveret i denne overdragelse for nogen af jer!

Hvis armbånd/boform, der skal overdrages, er købt i rater, kan det først overdrages, når den sidste rate er betalt.

Hvis der er tale om en decideret handel med et Smukfest-produkt, anbefaler vi, at I benytter "Overdragelse med betaling", da det er 100% sikkert for både køber og sælger.

Bemærk: For overdragelser af onsdags-, torsdags-, fredags- og lørdagsarmbånd samt partoutarmbånd (voksen) foretaget efter udsendelse i forsommeren skal det fysiske armbånd også overdrages fra vedkommende, der overdrager til dig.

For at overdrage armbånd/boform til en ven, skal du blot kende den e-mailadresse, som din ven bruger på sin Smukfest-konto. Under MIN KONTO > Armbånd & Boformer > "Se detaljer" ud for armbåndet/boformen, du vil overdrage, finder du knappen "Overdrag produkt", hvis det pågældende produkt er muligt at overdrage.

Når du har overdraget armbånd/boform, vil det digitale produkt stå som inaktivt på din konto – og til gengæld stå som aktivt på den nye ejers konto. Når det er sket, er alt i orden.

Der er ingen penge involveret i denne form for overdragelse: Det svarer til, at du bortgiver din billet til en anden. Det betyder, at hvis du har købt til hele lejren, kan du overdrage til de venner, du skal afsted med.

Er der penge involveret (og kender du ikke ham/hende du handler med MEGET godt), råder vi jer til at benytte Overdragelse med betaling, da det giver en 100% sikker handel for både sælger og køber. 

NB! Hvis armbånd/boform, der skal overdrages, er købt i rater, kan det først videresælges, når den sidste rate er betalt.

Bemærk: Overdragelse lukker hvert år ultimo forår og primo sommer i forbindelse med udsendelse af armbånd - herefter åbnes der igen for overdragelse, men så skal man overdrage både det digitale og det fysiske armbånd til modtager. 

Overdragelse af en bestemt armbåndstype lukker endeligt ned kl. 9 den (første) dag, som armbåndet er gyldigt til. Partoutoverdragelse lukker således onsdag kl. 9.
Boformer kan overdrages hele festivalen.

Hvert armbånd er unikt, så hvis du har mere end et armbånd, er det super vigtigt, at du lige tjekker ID på det digitale armbånd og sørger for, at det matcher numrene på bagsiden af selve chippen i armbåndet, inden du overdrager.

Du kan overdrage armbånd og boformer med betaling via smukshop.dk. Det koster lidt: For den nye ejer er der et købsgebyr på kr. 60,-, og for den oprindelige ejer er gebyret 35,- samt eventuelle rate- og betalingsgebyrer. Det er prisen begge parter betaler for at få en 100 % sikker overdragelse, hvad angår armbånd/billettens ægthed - og i den anden ende sikre sig, at man får sine penge.

Den oprindelige ejer skal starte "Overdragelse med betaling" via MIN KONTO > Armbånd & Boformer > "Se detaljer" for det produkt, han/hun ønsker at overdrage. Her skal man oplyse sit kontonummer, så vi kan overføre pengene, når armbåndet/billetten er betalt. Man får slutteligt oplyst en kode, som man skal sende til vedkommende, som man ønsker at overdrage til.

Modtager skal, når han/hun har modtaget koden, oprette sig på shop.smukfest.dk og gå ind under MIN KONTO. Herfra skal man følge flowet under "Anvend overdragelseskode". Når man har betalt for armbåndet/billetten, er handlen med den oprindelige ejer gennemført, og man kan se det købte produkt under "Armbånd & Boformer". Frem til betaling er gennemført, har den oprindelige ejer mulighed for at fortryde sit tilbud - efter betaling er handlen bindende.

Husk at man også fortsat kan overdrage uden betaling, hvilket vi kun anbefaler hvis man kender hinanden godt og har fuld tillid til hinanden i pengesager.

Bemærk: Overdragelse lukker hvert år ultimo forår og primo sommer i forbindelse med udsendelse af armbånd. Herefter åbnes der igen for overdragelse, men så skal sælger overdrage både det digitale og det fysiske armbånd til køber. 

Overdragelse af en bestemt armbåndstype lukker endeligt ned kl. 9 den (første) dag, som armbåndet er gyldigt til. Partoutoverdragelse lukker således onsdag kl. 9.
Boformer kan overdrages hele festivalen.

Hvert armbånd er unikt, så hvis sælger har mere end et armbånd, er det super vigtigt, at sælger lige tjekker ID på det digitale armbånd og sørger for, at det matcher numrene på bagsiden af selve chippen i armbåndet, inden sælger overdrager.
Overdragelse af en bestemt armbåndstype lukker endeligt ned kl. 9 den dag, som armbåndet er gyldigt til. Partoutoverdragelse lukker således onsdag kl. 9.
Boformer kan overdrages hele festivalen.

Se kontaktoplysninger