/media/7944/header_smukfestdk.png

Bland selv-fester

Når vi endnu engang ikke kan komme på Smukfest, må lidt af Smukfest komme til dig 💚

Vi ved, fra sidste års hjemmefester, hvor vilde I er til at stable jeres egne hammerkreative og fabelagtige, hjemmestrikkede arrangementer på benene. Så det skal I selvfølgelig have muligheden for igen. Men denne gang kan du selv vælge, hvad der skal være i din pakke.

Bland selv-fest er for dig, der gerne vil have Smukfest hjem i lige præcis den størrelse, du har lyst til. På Smukshoppen har du nu muligheden for at udvælge alt det, du savner ved Smukfest, men som i år skal pynte i haven, på altanen, gården, kollegiet eller hvor end du vil holde din helt egen smukke bland-selv-fest.

I perioden d. 1. juli til d. 11. juli kunne du sammensætte og købe din helt egen bland-selv-fest af ikoniske genstande fra Smukfest. Vi pakker og sender din pakke efter d. 11. juli, så den er fremme ved dig i løbet af uge 29.

Nåede du ikke at bestille inden deadline? 

Så har vi lidt i gemmerne til dig! Vi er simpelthen så glade for, at I er vilde med at holde Smukfest hjemme i haverne. Derfor sættes restlageret til salg i Smukshoppen tirsdag den 20. juli, hvor det vil være muligt at købe, så længe lager haves. I den forbindelse vil afhentning på Birkevej 20 i Skanderborg fortsat være en mulighed. Bare du noterer det på din ordre i Smukshoppen eller sender en mail på info@smukfest.dk, så klarer vi den! 

 

Her kan du se, hvordan det så ud, da Walther besøgte Horne, hvor de havde stablet en kæmpe hjemmefest på benene 🎉 

Se kontaktoplysninger