Det praktiske

Hvor skal du sove, og hvad er reglerne for dit og dat – find den vigtigste info her, og vi kommer løbende med mer'.

Overnatning

Det er faktisk ret vigtigt, at du havner på et campingområde, der passer nogenlunde til dig og den festivaloplevelse, DU trænger til. Tag en rundtur i den skanderborgensiske geografi og profilen for de forskellige områder her. 

Tilgængelighed

Smukfest er en mangfoldig fest, og vi gør meget for at alle skal føle sig velkomne og tilpas i skoven. Vi tilbyder handicapvenlig camping, bygger ramper med sceneudsyn til kørestolsbrugere, er en del af Solsikkeprogrammet om usynlige handicap og meget mere.

Blandede tips

Affald og genbrug

Både festivalen og du som gæst genererer affald, ellers bliver der ikke meget fest. Det vigtige er selvfølgelig, at vi alle er smarte omkring det, ikke sviner unødigt og frem for alt sorterer og genanvender. Vi har et stort program bag kulissen for at løfte vores bæredygtige ansvar som arrangører, men som gæst er der også meget, du selv kan gøre.

Vi sørger for nem adgang til sorteringsmuligheder på festivalen – brug dem så vidt muligt. Det gælder både de små emner i farten som dåser, plastik og madaffald. Men også større sager som madras og campingstol, når du rejser hjem eller noget i lejren går i smadder.

Vi håber hvert år, at flest muligt vil tage ordentligt grej med OG tage det med hjem igen, så det kan bruges igen. Vi ser en udviklig, der helt klart går den rigtige vej, tak for dét. 

Medbragt mad og drikke

På campingområderne må du tage din egen mad og drikke med - inde på selve festivalpladsen må du ikke, men vi lover, at der er rigeligt med fristelser. Det er i øvrigt en god idé at tage en tom vandflaske med ind i skoven, så du kan tanke gratis H2O ved de mange vandposter. Hvis du er diabetiker, må du selvfølgelig tage relevante fornødenheder som juice med i tasken.

Garderobe

Der er selvfølgelig garderober til alt dit habengut, og de er helt og aldeles gratis. 

Datoer for fremtidige festivaler

Til langtidsplanlæggeren er her de fremtidige festivaldatoer i Skanderborg. Vær dog opmærksom på, at vi forbeholder os retten til ændringer fra år til år.

Dårligt er den ene festival forbi, før planlægningen af den næste begynder. Det gælder både i Skanderborg Festivalklub og hos Smukfests mange gæster! Vi glæder os HVER gang... Her er datoer for fremtidens smukke fester i bøgeskoven med forbehold for ændringer:

  • 2023: 2.- 6. august 
  • 2024: 7.- 11. august
  • 2025: 6.- 10. august

Husk, at opvarmningsdagene på Kærligheden starter søndagen inden, pladsen i skoven åbner. 

Nu kan skilsmissebørnedeling, feriefridage, studiestart og alt det andet kalenderræs i dagligdagen bare gå op, så vi ses i skoven!

Følg med for mere
Smukfest - All rights reserved