/media/6196/tnoe_smukfest_under_reportage_andet_-x-tra_keyword_mandatory-_man_andet_-x-tra_keyword_mandatory-_2017_rfq0adjni8.png

Chip-armbånd

På Smukfest bipper du dig ind med den chip, der sidder i dit armbånd. I tilfælde af tyveri kan den spærres – smart. Men chippen kan også benyttes til betaling, det hedder Cashless!

Smukfest har tilbudt publikum at betale via chiparmbåndet siden 2013. Siden da er løsningen blevet udbredt til hele festivalen, og i 2018 var over 70% af alle køb på Smukfest betalt med armbåndet. Idéen er at minimere kødannelse og gøre det lettere for dig som gæst at give den fuld gas i skoven – uden at du behøver bekymre dig om mistede dankort eller en tabt 200 kroners-seddel nede foran Bøgescenerne.

Via en særlig app kan du sætte penge ind på dit festivalarmbånd og følge dit forbrug under festivalen. Cashless-appen kommer til Android og iOS, og har du ikke lige sådan en sag i lommen, kan du gøre det via en portal i din browser hjemmefra, som bliver tilgængelig umiddelbart inden, festivalen starter. Det er også muligt at sætte kontanter direkte ind på dit armbånd, når du ankommer til skoven. Der findes boder til den slags rundt omkring på festivalpladsen, som du kan finde på kortet i Smukfest appen. 

En anden mulighed er, at du under Smukfest kan købe et Walther-kort, der fungerer som et betalingskort til skoven – fuldstændig som du kender det fra for eksempel dit VISA-kort. Du kan fylde penge på et Waltherkort med både kort og kontanter.

Hvordan fungerer det med den chip? 

  • Start med at hente Cashless-app'en. Har du den liggende fra sidste år, skal du opdatere den.
  • I appen opretter du en Cashless-konto. Det er en midlertidig festival-bankkonto – som du selvfølgelig kan tømme og lukke igen, når Smukfest er forbi. OBS: Man skal oprette en ny konto - du kan altså ikke benytte dig af en konto, du har brugt andre år.
  • Indtast nummeret, der står på bagsiden af chippen i dit armbånd.
  • Vi beder også om dine kontooplysninger – ikke kun KORTNUMMERET – fordi vi så kan tilbageføre penge, du ikke får brugt, til din bankkonto igen efter festivalen. Dobbelttjek lige, at du får tastet rigtigt.
  • Ved at logge ind på din Cashless-konto via appen kan du overføre penge fra dit kredit- eller Dankort direkte til din armbånds­chip. Du kan også lave automatisk overførsel, så du ikke skal tænke på, om der er penge nok på chippen. Hver cashlesskonto er unik! Og der kan kun være 1 armbånd på hver enkelt konto. Men man kan til gengæld bruge det samme betalingskort på flere armbånd uden problemer.
  • Så er der penge på dit armbånd, og du kan feste løs i skoven!
Se kontaktoplysninger