/media/2754/app_cashless_worre.jpg

Chip-armbånd

På Smukfest bipper du dig ind med den chip, der sidder i dit armbånd. I tilfælde af tyveri kan den spærres – smart. Men chippen kan også benyttes til betaling, det hedder Cashless!

Via en særlig app kan du sætte penge ind på dit festivalarmbånd og følge dit forbrug under festivalen. Cashless-appen kommer til Android og iOS, og har du ikke liiige sådan en sag i lommen, kan du vælge at bruge en portal i din browser hjemmefra eller en af optankningsstederne i skoven. Det bliver muligt at sætte penge ind umiddelbart inden festivalen.

 

Smukfest har tilbudt publikum at betale via chiparmbåndet siden 2013. Siden da er løsningen blevet udbredt til hele festivalen, og i 2018 var over 70% af alle køb på Smukfest betalt med armbåndet. Idéen er at minimere kødannelse og gøre det lettere for dig som gæst at give den fuld gas i skoven – uden at du behøver bekymre dig om mistede dankort eller en tabt 200 kroners-seddel nede foran Bøgescenerne.

Sådan betaler du med dit armbånd 

  • Start med at hente Cashless-app'en. Har du den liggende fra sidste år, skal du opdatere den.
  • I appen opretter du en Cashless-konto. Det er en midlertidig festival-bankkonto – som du selvfølgelig kan tømme og lukke igen, når Smukfest er forbi. OBS: Man skal oprette en ny konto - du kan altså ikke benytte dig af en konto, du har brugt andre år.
  • Indtast nummeret, der står på bagsiden af chippen i dit armbånd.
  • Ved at logge ind på din Cashless-konto via appen, kan du overføre penge fra dit kredit- eller Dankort direkte til din armbånds­chip. Du kan også lave automatisk overførsel, så du ikke skal tænke på, om der er penge nok på chippen
  • Så er der penge på dit armbånd, og du kan feste løs i skoven!
Se kontaktoplysninger