/media/2754/app_cashless_worre.jpg

Chip-armbånd

På Smukfest bipper du dig ind med den chip, der sidder i dit armbånd. I tilfælde af tyveri kan den spærres – smart. Men chippen kan også benyttes til betaling, det hedder Cashless!

Via en særlig app kan du sætte penge ind på dit festivalarmbånd og følge dit forbrug under festivalen. Cashless-appen kommer til Android og iOS, og har du ikke lige sådan en sag i lommen, kan du gøre det via en portal i din browser hjemmefra, som bliver tilgængelig umiddelbart inden, festivalen starter.

En anden mulighed er, at du under Smukfest kan købe et Walther-kort, der fungerer som et dankort til skoven. Det bliver ikke muligt, at sætte kontanter direkte ind på dit chiparmbånd, men så behøver du til gengæld heller ikke bekymre dig om, at hæve en masse af dem på forhånd. 

 

Smukfest har tilbudt publikum at betale via chiparmbåndet siden 2013. Siden da er løsningen blevet udbredt til hele festivalen, og i 2018 var over 70% af alle køb på Smukfest betalt med armbåndet. Idéen er at minimere kødannelse og gøre det lettere for dig som gæst at give den fuld gas i skoven – uden at du behøver bekymre dig om mistede dankort eller en tabt 200 kroners-seddel nede foran Bøgescenerne.

Sådan betaler du med dit armbånd 

  • Start med at hente Cashless-app'en. Har du den liggende fra sidste år, skal du opdatere den.
  • I appen opretter du en Cashless-konto. Det er en midlertidig festival-bankkonto – som du selvfølgelig kan tømme og lukke igen, når Smukfest er forbi. OBS: Man skal oprette en ny konto - du kan altså ikke benytte dig af en konto, du har brugt andre år.
  • Indtast nummeret, der står på bagsiden af chippen i dit armbånd.
  • Ved at logge ind på din Cashless-konto via appen, kan du overføre penge fra dit kredit- eller Dankort direkte til din armbånds­chip. Du kan også lave automatisk overførsel, så du ikke skal tænke på, om der er penge nok på chippen
  • Så er der penge på dit armbånd, og du kan feste løs i skoven!
Se kontaktoplysninger