/media/1316/top2.jpg

Plads til alle

Særlige faciliteter

Smukfest er en af landets mere handicapvenlige festivaler. Her kan du læse mere om de særlige faciliteter og muligheder, festivalen tilbyder smukke gæster med handicap af den ene eller anden art.

Vi forsøger at hjælpe dig såvel som alle andre gæster så godt som overhovedet muligt, når I er på Smukfest.

Gode betingelser

Smukfest er guldmærket for sin tilgængelighed og handicapvenlighed af Volue og Dansk Live.

Det betyder f.eks., at Skovskadestuen inde på festivalpladsen gerne er behjælpelig, hvis der skal ordnes noget ved en stol eller andet. Foran Bøgescenerne har vi sørget for en stor, forhøjet udsyns-platform, der er forbeholdt kørestolsbrugere og deres hjælpere. Som med alting er der et begrænset antal pladser på platformen, og for at få plads til flest mulige kørestolsbrugere, kan man kun medbringe én ledsager.

Der bliver igen opstillet podier udvalgte steder på festivalpladsen. Her vil der være mulighed for, at man som kørestolsbruger kan køre op og være i øjenhøjde med sine omgivelser. Podierne er ikke fokuserede på sceneudsyn, men at du kan få godt udsyn andre steder i skoven. Podierne findes ved Champagnebaren, P3teltet, Stjernescenen og i Sherwood.

 

Hvilezone

Igen i år er der sørget for en hvilezone for gæster med alle typer af handicap og særlige behov. Her kan du trække dig, hvis du har behov for det og lade op til at være i menneskemængden igen. Ledsagere og pårørende er selvfølgelig også velkomne. Der vil være opstillet et stort telt, hvor der er mulighed for siddende/liggende hvil.

Hvilezonen er placeret på Caprivej, og der vil være vagter, som sikrer at hvilezonen kun benyttes af personer, der har brug det. 

Ankomst og Parkering

Har du et handicapskilt i bilen må du køre ind via Vestergade til Sølund og sætte dit grej af. Du kan også selv blive sat af, så din ledsager kan køre bilen ud på P-pladsen på Birkevej. Biler uden parkerings-tilladelse, som holder på Sølund, vil uden varsel blive fjernet for ejers regning og risiko.

Handicapparkeringen på Birkevej (Føla) har plads til 20 biler med handicapskilt. Herfra tager det cirka 15 minutter at gå til pladsen. Husk navn og telefonnummer i foruden.

Er der ikke mere plads på Handicapparkering på Birkevej, henvises du til den bemandede langtidsparkering på Horndrupvej/Hylkevej. Herfra går der med korte mellemrum shuttle-busser til pladsen.

Opbevaring af medicin 

Har du medicin, der skal opbevares køligt, findes der et køleskab i RMBs lejr. Medbring medicin i en pose/bakke med navn og telefonnummer. Du skal bare aftale det med vagterne, når du ankommer.

Hvis du har behov for at få opbevaret din medicin på køl, mens du er væk fra campingpladsen er skadestuerne på festivalpladsen og på Kærligheden gerne behjælpelige. Her skal du igen lægge medicinen i en pose/box med navn og mobilnummer.

Spørgsmål

Har du brug for mere information, kan du henvende dig til vagterne på handicapcamping enten ved at ringe på tlf. 21 71 93 89 fra 1. maj eller skrive dem en mail til på handicap@smukmail.dk

Se kontaktoplysninger