/media/1094/header_hjerte.jpg

Handicap

Teleslynge til hørehæmmede

Igen i år samarbejder Smukfest med Phonak om at tilbyde teleslynge til personer med høretab.

Igen i år vil det være muligt at benytte teleslynge ved Bøgescenen, Stjernescenen (tidl. Rytmescenen) P3 Teltet og Sherwoodscenen.

Teleslynger udleveres fra Billetsalget/Informationen i Sherwood. Personalet i informationen vil altid være behjælpelig med spørgsmål. Lån af udstyret er gratis, dog er det dit ansvar at passe på det og levere det tilbage til den aftalte tid.

For at få glæde af teleslynge til Smukfest skal du vide lidt om dit høretab og høresystem.: 

  1. Dit høreapparat eller CI skal være udstyret med telespole
  2. Du skal selv kunne betjene dit høreapparat/CI og kende til funktionen deraf
  3. For at sikre en god lydkvalitet skal nedenstående være opfyldt:

    o   Lydoplevelsen bliver bedst hvis høreapparatet eller CI kan indstilles på ren T (telespole)
    o   Personer med milde og moderate høretab, vil typisk ikke have glæde af teleslyngen under Smukfesten  (høretab under ca. 60 dB HL)

Du må meget gerne booke den trådløs halsslynge på forhånd, på den måde kan vi tilbyde den bedste service. Send en mail til Søren Andersen fra Phonak, og lav en aftale om hvornår du vil afhente udstyret, samt hvor mange dage du gerne vil låne det. Så vil udstyret stå klar når du ankommer til festivalen. Der er også mulighed for at låne, selvom du ikke har bestilt på forhånd.

Alle spørgsmål om projektet kan rettes til Jeanette Bille og Søren AndersenVi håber der er mange, der vil benytte sig af tilbuddet!

Om Phonak:

Phonak anses for at være en af de førende virksomheder i verden når det gælder udvikling af høreløsninger – alt fra høreapparater til trådløse kommunikationssystemer (FM-teknologi). Deres mål er at forbedre livskvaliteten for mennesker med hørenedsættelse.

“Bevæg dig frit. Kommunikér med selvtillid. Lev uden begrænsninger. Lev livet.“

 

Se kontaktoplysninger