/media/5371/eventfotografi-5498-1.jpg

Is, strøm, Soundbox og alt dét

Der skal faktisk ikke så meget til, for at man har en god uge på Smukfest: Kolde drikkevarer, fed lyd, god mad, måske én at kysse på. Vi kan hjælpe dig med det meste, find lidt god info om strøm, køle- og lydbokse her.

Som det eneste i verden er prisen på et Smukfest-bad ikke steget i mange år! Det koster 30 kr., betal hurtigt og nemt med din armbåndschip. Der er selvfølgelig gode bade på alle campingområder.

Vi har gjort det nemmere end nogensinde at sikre kolde drikkevarer (og dåsemakrel?) på campingområderne. På en række steder kan du enten købe 2 kg isterninger til din køletaske (35 kr.) eller bytte din pant for is – to fluer med et SMÆK. 

Du kan få udleveret isterninger forskellige steder på campingområderne:

  1. 7-Eleven på Kærligheden
  2. Cricketklubben på Sølund
  3. Cricketklubben på Boldbanerne
  4. Cricketklubben på Føla
  5. Cricketklubben på NaturligHeden
  6. Kurts Bar og Foodbreak på Skanderborghus
  7. Madboden på Skovlunden
  8. Himmel og Hav på FriHeden

Byt din pant til isterninger 

Saml dine flasker, plastikkrus, øldåser, makreldåser og den slags emballage i en klar sæk og og aflever det til en campingvagt, og så får du en voucher til 2 kg is som kæmpe tak for hjælpen. Du også aflevere din pose med pant i Flaskebod 3 på Sølund/Boldbanerne og Flaskebod 5 på KærligHeden. 

Du kan også finde udleveringsstederne på kortet i Smukfest-appen, hvis du kigger under 'isterninger'. 

Du finder de klare sække til din pant hos campingvagterne.

Flamingotønder og kasser er IKKE tilladt på campingområderne. De går i stykker, og det er noget rigtigt svineri i naturen. Men tag din 90'er-køletaske og køleelementer i hård plast med, så er du kørende i de første par døgn. Vi tilbyder desværre ikke ombytning af køleelementer. Coolbox og andre lukkede, patenterede systemer med strøm eller tøris er også OK at medbringe.

Hvis den lille bluetooth-højtaler eller akustisk guitar ikke er nok for dig og din lejr, så er du velkommen med det vanvittige party-aggregat, de kalder Soundboks. Men tag hensyn til dine nabolejre på camping og andre gæster i det hele taget. Vi opfordrer til, at man skruer ned i tidsrummet kl. 24-08, og er der en campingvagt, der beder dig om at dæmpe Soundboksen, så gør du selvfølgelig det. 

I samarbejde med Volt tilbyder vi ombytning af batteriet til din Soundboks. Det kan du få fixet i Volts bod på KærligHeden. 

Igen i år hjælper vi dig med at holde liv i mobilen på festivalen – under bøgetræer og teltdug, langt fra stikkontakter og computere. Den officielle Smukfest-powerbank fra Volt er som skabt til festival. Den er ekstra fyldt med energi til din smartphåne, og når den er flad, kan den én gang dagligt byttes gratis ud med en nyopladt i en af Volts byttestationer på festivalpladsen.

”Hvordan får jeg fingre i en powerbank?”

Jo, nu skal du høre. Hvis du allerede kunne tænke dig at købe en nu, så kan du gøre det på VOLTS hjemmeside lige herDu kan selvfølgelig også købe den på selve Smukfest i en af VOLTS tre byttestationer.

”Virker powerbanks til alle mobiltelefoner?”

Der er indbygget et micro USB stik, et lightning stik og en USB-C adapter i opladeren, som derfor passer til alle mobiltelefoner. 

”Hvordan ser jeg, hvor meget strøm der er tilbage?”

Sæt din telefon til opladeren, og tjek så de fire små lamper på siden af opladeren – lyser alle fire, er mobilopladeren 100% nyopladt, lyser tre lamper, er mobilopladeren 75% opladt, osv. Blinker kun én af de fire LED indikatorer rødt – så er det tid til at bytte opladeren til en ny og fuldt opladt. 

”Hvordan foregår ombytning på festivalpladsen?”

Når du ønsker at swappe din Volt Charging Service skal du hoppe ind på din Wallet på VOLTS hjemmeside, hvorfra du kan vælge det produkt, du gerne vil bytte. Der er en guide derinde, så du ikke får problemer. Når du har valgt produktet, får du en QR-kode, som du kan bruge til at henvende dig i én af VOLTs tre byttestationer. De scanner koden, og du får en ny oplader. Easy peasy. 

VOLTS byttestationer ligger: Ved indgangen til Kærligheden, ved Sølund-indgangen og ved Stjernebaren på Stjernepladsen. Du finder nemt din nærmeste byttestation ved hjælp af årets Smukfest app.

"Hvad med batteriet til min Soundboks?"

Hvis den lille bluetooth-højtaler eller akustisk guitar ikke er nok for dig og din lejr, så er du velkommen med det vanvittige party-aggregat, de kalder Soundboks. Men tag hensyn til dine nabolejre på camping og andre gæster i det hele taget. Vi opfordrer til, at man skruer ned i tidsrummet kl. 24-08, og er der en campingvagt, der beder dig om at dæmpe Soundboksen, så gør du selvfølgelig det. 

I samarbejde med Volt tilbyder vi ombytning af batteriet til din Soundboks. Det kan du få fixet i Volts bod på KærligHeden. 

Byttestationernes åbningstider:

Kærligheden:

Søndag d. 31. juli kl. 12.00 – 02.00
Mandag d. 1. august kl. 09.00 – 02.00
Tirsdag d. 2. august kl. 09.00 – 02.00
Onsdag d. 3. august kl. 09.00 – 02.00
Torsdag d. 4. august kl. 09.00 – 02.00
Fredag d. 5. august kl. 09.00 – 02.00
Lørdag d. 6. august kl. 09.00 – 02.00
Søndag d. 7. august - LUKKET

Sølund-indgangen:

Tirsdag d. 2. august kl. 16.00 – 02.00
Onsdag d. 3. august kl. 09.00 – 01.00
Torsdag d. 4. august kl. 09.00 – 04.00
Fredag d. 5. august kl. 09.00 – 04.00
Lørdag d. 6. august kl. 09.00 – 04.00
Søndag d. 7. august kl. 09.00 – 01.00  

Stjernebaren:

Onsdag d. 3. august kl. 14.00-02.00
Torsdag d. 4. august kl. 13.00 – 04.00
Fredag d. 5. august kl. 11.00 – 04.00
Lørdag d. 6 august kl. 11.00 – 04.00
Søndag d. 7. august - LUKKET

Det er nærmest en Smukfest-klassiker: Bord/bænkesæt og andre former for siddemøbler under trækronerne, hvor du kan få lidt juice på mobilen og måske få en ny kammi på samme tid. Find gratis opladning mange steder i skoven – og vil du være sikker på, at der er en lader, der passer til din model, så tag selv et kabel med i lommen.

... toastmaster, barrista-dims, kompressor til luftmadras og så videre! Med undtagelse af enkelte boformstyper, så tilbyder vi IKKE strøm på campingområderne. Lad hverdagens legesager blive hjemme, du skal nok klare en uge med fald i håret og kunne låne en gammeldags pumpe til luftmadrassen af din nabolejr.

Som tidligere år har vi opstillet skabe med lås på KærligHeden, Skovlunden og flere andre lokationer. Der er strøm i dem, så du kan lade dimser op, hvis du vil. Der er møntindkast til 20 kr., men også armbåndsterminal lige ved siden af, så lad sparegrisen blive hjemme.

Se kontaktoplysninger