/media/6232/header_isterninger.png

Vejen til
kolde drinks

Salg af is og køletasker på campingområderne

Fra i år vil det være muligt at købe både is og køletasker på campingområderne på Smukfest.

Som det næppe er gået mange næser forbi, så er det ikke længere tilladt at medbringe flamingotønder på campingområderne på Smukfest. Flamingo er noget griseri for miljøet - og så sviner det helt afsindigt meget, når de store tønder bliver splittet til atomer ude i naturen. Du er til gengæld mere end velkommen til at medbringe sin egen køletaske, køleboks, termobokse eller en helt fjerde kølende ting - altså, så længe den ikke er lavet af flamingo. Nogle materialer ligner flamingo, men er det ikke - fx EPP termobokse - men dem er du altså mere end velkommen til at medbringe. 

Såfremt du ikke ønsker at slæbe på noget hjemmefra, så kan du fra i år købe 30 liters køletasker og is på campingområderne på Smukfest. Prisen er 120 kroner for en 30 liters køletaske og 30 kr. for 2 kg. is.

Du kan se på kortet herunder, hvor der er salg af is og 30 liters køletasker. Der er faste salgssteder på Kærligheden, FØLA, Banerne og Sølund og desuden en række mobile hotspots, som vil være tilgængelige i korte tidsrum på de resterende campingområder. 

Åbningstider for salgsstederne: 

Kvickly, Kærligheden:
Søndag-tirsdag: 08-02

Onsdag-søndag: 08-22

FØLA:
Tirsdag-søndag: 8-18

Banerne: 
Tirsdag-søndag: 13-03

Sølund: 
Tirsdag-søndag: 06-04

Mobilt issalg, Holst: 
Tirsdag: 15-16
Onsdag-lørdag: 11-11.45

Mobilt issalg, Skovlunden:
Mandag-lørdag: 12-12.45

Mobilt issalg, Stadion:
Tirsdag: 16.15-17
Onsdag-lørdag: 12-12.45

Se kontaktoplysninger